Тя обясни, че още през миналата седмица е поддържала тезата,

...
Тя обясни, че още през миналата седмица е поддържала тезата,
Коментари Харесай

Възможно ли е изборите да не са 2 в 1, а отделени?

Тя изясни, че още през предходната седмица е поддържала тезата, че първият мандат за сформиране на правителство е привършен, така като половината от претендентите за министри се отказали.

 

По думите на доцент Киселова до през вчерашния ден провокациите пред президента Румен Радев бяха повече, тъй като Движение за права и свободи бе по-скоро да има държавно управление, само че след промяна в позицията на ГЕРБ, за президента ще е относително елементарно от позиция на това да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление.

Според доцент Наталия Киселова президентът ще се опита да трансферира в огромна част освен отговорността, само че и самодейността по какъв начин да наподобява едно бъдещо служебно държавно управление на самия парламент.

 

Доц. Киселова счита, че след изборите партиите би трябвало да стартират да приказват с по-премерен изказ.

 

Тази седмица може би, които учстват в ръководството ще се схванат. Въпросът ротация или избори остана отворен, въпреки че през вчерашния ден следобяд тематиката изглеждаше завършена - откакто договарящия екип на ГЕРБ разгласи, че диалозите с сътрудниците от ПП-ДБ са стигнали до задънена улица и единственият излаз са предварителни избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР