Тя обясни, че кабинетът ѝ е бил до този на

...
Тя обясни, че кабинетът ѝ е бил до този на
Коментари Харесай

Секретарката на Зартова призна: Нотариуса е идвал два-три пъти в ...

Тя изясни, че кабинетът ѝ е бил до този на Невена Зартова, като тя ѝ е казвала чиновниците долу в постройката да го посрещнат. След това Колева го е изпращала.

 

По-често обаче в кабинета е бил юриста на Нотариуса - Велимир Атанасов.

 

Това нормално се е случвало в късния следобяд, в седмицата два или три пъти. Той не е бил посрещан, само че Колева не знае по какъв начин е влизал.

 

Според нея в случай че е имал имал карта за достъп до постройката, тя може да се наблюдава.

 

По никакъв мотив не съм се произнасяла под въздействието на никого, сподели съдията. Тя добави, че в случай че има някой, който ѝ е ходатайствал или въздействал да реши несъмнено дело, дано да сезира прокуратурата и да каже, че е направила закононарушение, сподели по рано

арбитър Галина Георгиева, кято отхвърли да познава Нотариуса.

 

 

В началото на съвещанието стана ясно, че Георгиева, която е някогашен арбитър в апелативен профилиран съд и някогашен член на Висш съдебен съвет сама е помолила да бъде изслушана.

 

Мартин Божанов беше погубен в София на 31 януари. От прокуратурата влязоха в частен клуб SS в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Божанов. По време на обиските са били конфискувани компютри и разнообразни материални носители на информация. Прокуратурата ревизира дали в клуба са членували магистрати, както дали и за какво са ходили там. В момента се води досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, имотни измами и пране на пари. Стана известно и че Мартин Божанов е сменил числа от ЕГН-то си, както и фамилното си име. В Народното събрание беше основана краткотрайна парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Божанов. Съдийската и Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет също започнаха да се занимават с проблема и с възможната връзка на магистрати с Мартин Божанов.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР