Тя не се отърси от това. Тейлър Суифт беше видяна

...
Тя не се отърси от това. Тейлър Суифт беше видяна
Коментари Харесай

Тейлър Суифт има анимирана клюкарска сесия със Селена Гомез, Кели Спери след диссертацията на Джо Кой от Златните глобуси

Тя не се отърси от това.

Тейлър Суифт беше забелязана в интензивна клюкарска сесия със Селена Гомес и Кели Спери, откакто беше изпечена от водещата Джо Кой на Златните глобуси 2024 в неделя вечер.

Суифт, Гомес и Спери бяха видени скупчени един до различен, до момента в който си шепнеха с необятно отворени очи от местата си на звездното шоу на премиите във видеоклипове, циркулиращи в обществените медии.

В един миг 31-годишната актриса от „ Само убийства в постройката “ беше видяна да кима въодушевено, до момента в който се навеждаше, с цел да достави чая на своя другар Суифт.

Междувременно различен видеоклип сподели Спери, на 31, който видимо изрича въпроса „ С Тимъти? “ — евентуално имайки поради Тимъти Шаламе, който участва на награждаването с приятелката си Кайли Дженър.

Основателят на Kylie Cosmetics, 26, беше видян да се прилепва до звездата от " Wonka ", 28, до момента в който седяха дружно в публиката и в един миг даже показа сладка целувка. Двойката е сантиментално обвързвана от ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР