Тя направи жеста по време на посещение в център Bracknell,

...
Тя направи жеста по време на посещение в център Bracknell,
Коментари Харесай

Принцесата на Уелс изпраща съобщение за подкрепа на Украйна

Тя направи жеста по време на посещаване в център Bracknell, който дава услуги на фамилии, открити в региона.

Тя е участвала на редица събития в поддръжка на народа на Украйна и тяхната битка против режима на съветския президент Владимир Путин.

Нейното турне на Vsi Razom - Украински за всички дружно - Community Hub я видя да прави Украинска брошка с панделка, помогнете на малко момиченце да приключи някои творби на изкуството и разговаряйте с украински психолог, който оказва поддръжка на нейните сънародници и дами.

Посещението на принцесата съответства с годишнината от основаването на центъра, учреден от Наталия Вил, родом от Естония, само че пребиваваща в Обединеното кралство от 25 години – която е омъжена за украинец, и Ашли Туми от Обединеното кралство.

Принц и Принцесата на Уелс търси основен изпълнителен шеф с „ ниско его “

Кейт попита „ има ли техника? “ когато стартира да цялостни кутията си в центъра на комерсиалния комплекс Lexicon, Bracknell, Berkshire с група млади украинци, преди да бъде посъветвана да сложи най-тежките предмети на дъното.

Когато споделиха, че доста украинци са непринудено да помогне в центъра, тя сподели: „ Сигурно се усещат добре за тях, че могат да създадат нещо за хората вкъщи. “

Прочетете повече:
FIFA обмисля унищожаване на възбраната за Русия се състезава в интернационален футбол

Принцесата беше поканена да добави отпечатъка на ръката си към картина на дърво, която означи първата годишнина от съветската инвазия в Украйна, откакто сложи ръкавица за еднократна приложимост на дясната си ръка.

По-късно, откакто се опита да завърже лък, с цел да направи брошка от украинска панделка, в националните цветове на страната, тя погледна напъните си и пошегува: „ Не съм сигурна, че ще мога да продам този. "

Принцесата също спря да поговори с доста от децата, които се любуваха на час по изобразително изкуство в центъра, помагайки на едно да приключи колаж от хартиени цветя.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР