Тя ми се обади, разговаряхме. Смятам, че беше извадено от

...
Тя ми се обади, разговаряхме. Смятам, че беше извадено от
Коментари Харесай

Цветанов няма драма с Фандъкова, отношенията им – перфектни

" Тя ми се обади, разговаряхме. Смятам, че беше извадено от подтекста, Йорданка Фандъкова фактически се почувства, че по някакъв метод е била използвана в тази цялостна медийна офанзива, която се води против ГЕРБ ", сподели Цветан Цветанов, представен от Агенция Фокус. 
 
Той направи коментара във връзка вчерашните думи на Йорданка Фандъкова направени в ефира на Нова, че в обстановка като абсурда към жилищата, тя би си тръгнала от всички управнически постове.
 
" Имаме съвършени връзки, познаваме се от 2005 година, имаме необикновено доверие, което сме градили през годините. Уважавам я извънредно доста и ще не преставам да я почитам ", добави Цветанов. 
 
Пред публицистите някогашният министър на вътрешните работи посочи, че всичко, което е правил и продължава да прави е да не нарушава закона.
 
" Не съм го нарушил и истината ще излезе, само че малко ще са тези, които по-късно ще се  обадят и ще се извинят ", оплака се той.
 
Цветанов сподели и че е подготвен да заведе правосъдни каузи към избрани хора, тъй като " фактически минаха границите на естественото и в разисквания, и в мнения ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР