Тя изрази благодарност за подкрепата на ДПС и ИТН и

...
Тя изрази благодарност за подкрепата на ДПС и ИТН и
Коментари Харесай

Мария Габриел ще обяви имената на министрите в кабинета си в понеделник

Тя изрази признателност за поддръжката на Движение за права и свободи и Има Такъв Народ и моли всички, които желаят конституционна промяна да поддържат първия мандат.

 

" Структурата на Министерския съвет остава същата. Не че могат да се мислят промени, само че сега нямаме време за това. Имената ще споделя в понеделник. На този стадий за мен е явен профилът, върху който още един път се обединихме - специалисти, владеещи материята, работещи за бързи резултати, които хората да усетят по целите, които споделих и с вас. Искам да кажа и че партиите, които ме поддържат, имат подготвеност за конституционна промяна. Сега е моментът тези, които я желаят, да се причислят ", означи Габриел.

 

Припомняме, че " ИТН " (ИТН) показаха своята поддръжка за държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това се разбра от думите на водача на партията Станислав Трифонов през вчерашния ден.

 

Движението за права и свободи (ДПС) също удостовери, че има желание да поддържа държавно управление с първия мандат и министър-председател Мария Габриел, разгласи в коридорите на Народното събрание водачът Мустафа Карадайъ. Това е първата ясно изразена поръчка на групировката, която досега с недомлъвки споделяше, че по-скоро ще гласоподава за държавно управление с ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР