Тя има спешна нужда от нашата помощ, за да се

...
Тя има спешна нужда от нашата помощ, за да се
Коментари Харесай

Обичаната учителка Петя Русева от Карнобат се нуждае спешно от нашата помощ

Тя има незабавна потребност от нашата помощ, с цел да се пребори с подлото заболяване и да оздравее

Петя Русева от Карнобат се нуждае незабавно от помощ. Дамата е дълготраен начален преподавател, със стаж от 35 години. На 57 години, омъжена, с две прелестни деца. След  обстойни медицински прегледи на Петя е сложена диагнозата „ Карцинома гландуле панкреатици “, което на понятен език значи –  рак на панкреаса. Сумата, която е нужна за лекуването, е непостижима за фамилията, оповестяват от .

Петя има незабавна потребност от нашата помощ, с цел да се пребори с подлото заболяване и да оздравее. За Русева работата с децата постоянно е била изпълнена с наслада и положителни прекарвания. „ Да дам на всяко едно дете знанието да чете и написа е неповторимо “, споделя Петя.

След здравословно неразположение и консултация в здравно заведение в Бургас й е сложена диагноза „ Ту групировка в коремната празнина “. При опит да бъде отстранено туморното обучение се открива, че същото дава отговор на профила на „ Карцинома гландуле панкреатици “, което на понятен език значи –  рак на панкреаса. След взета биопсия и разбор в лаборатория, диагнозата е доказана. Съответно туморното обучение не е отстранено.

Следващата стъпка, която подхваща фамилията е консултиране с онколог. На Петя е направен  ядрено-магнитен резонанс, от който излиза наяве, че размерът на тумора е от 4,50 до 4,52см, като точното местоположение е в региона на главата на панкреаса. Размерът на тумора не разрешава да бъде отстранен незабавно, а след неговото понижаване.

Поради спецификата, мястото и размера на туморното обучение, Петя се насочва за лекуване в болница „ Аджъбадем “, Турция. Там е направено в детайли проучване и разбор на взетите проби от тумора. Прегледът на цялата последователност от проучвания, направени както в България, по този начин и в Турция, е изработен от проф. Ибрахим Ялдъз, предложен за един от най-хубавите в региона.

Неговото лекуване, включващо слагането на порт (с него химиотерапията се приема по-леко) и химиотерапия, както и прегледи, директно преди всяка вливка, коства 24 520 евро или 47 943 лв.. Това са пари нужни само и единствено за лекуването преди самата интервенция. За интервенцията лекарите не влизат в конкретика, само че коства към 50 000 евро.

Сумата е непостижима за Петя и нейните близки. Нека всеки, който има опция да ДАРИ. Да подари, с цел да оздравее Петя, с цел да може да продължи учителското дело и да има опция да види бъдещите си внуци.

Петя и нейното семейство Ви благодарят авансово!

Дарителска сметка:

БАНКА ДСК АД

IBAN: BG21STSA93000030555779

BIC: STSABGSF

Титуляр на сметката: Петя Русева Русева

Кутия за подаяние е сложена и в  НЧ “Д.Полянов –  1862г. “, гр. Карнобат
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР