Тя има щастието да съчетае хармонично своето образование с познанието

...
Тя има щастието да съчетае хармонично своето образование с познанието
Коментари Харесай

Лилия Караманчева: Силата на две сърца


Тя има щастието да съчетае хармонично своето обучение с познанието за а компанията, в която работи, й дава скъпия късмет да следва призванието си – да бъде „ основател и подстрекател “ на екипи.

Снимка: Евгений Милов


Работата с хора е нейната мощ – някои даже я назовават „ ценител на индивиди “. Представяме ви Лилия Караманчева – дамата, която схваща „ силата на две сърца “. Тя е специфичен посетител в епизод 26 на рубриката „ Жените на България “.

Лилия е жена, която може да поведе борба против целия свят, в случай че има вяра в идеята, зад която стои. Като визионер и мотиватор има приятната отговорност да задава и посоката. Прави го с кураж и храброст, следва интуицията си, само че по пътя, по който върви, в никакъв случай не не помни коя е.

Лилия Караманчева: основател и подстрекател на новото време.


Тя има вяра, че може да види мощните страни у хората и да им помогне да съумяват посредством тях – да реализират своята професионална и личностна реализация, когато развиват гениите, които са им вродени.

Лилия е общоприет управител на Queisser Pharma Bulgaria – производител на марките „ Допелхерц “ и „ Протефикс “, както и представител на марките „ Алпецин “ и „ Вагизан “. Професионалният й път стартира с шанс, маскиран зад доста усилена работа.

„ Queisser Pharma Bulgaria е огромното ми професионално предизвикателство. Започнах от безспорната нула и с безрезервната поддръжка на брачна половинка си, с екип от въодушевени хора, с които споделяхме идентични полезности, успяхме да стигнем дотук “, споделя тя.

Освен, че й носи професионално задоволство, компанията е мястото , на което основава доста трайни и същински другарства и на което постоянно е желала да бъде. Това, което я отличава, е грижата за хората.

Съпругът на Лилия Караманчева е нейната огромна опора, както в бизнеса, по този начин и в живота.


„ Бизнесът си остава human-to-human – остава си човешки. Това са правилата, които изповядваме – индивидът преди всичко “, споделя Лилия, която има вяра, че един бизнес е добър, когато е обществено виновен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР