Тя има много деца от различни мъже и не се

...
Тя има много деца от различни мъже и не се
Коментари Харесай

„Имам 11 деца от 8 различни мъже: Не ме е срам, това е предимство!“ – СНИМКИ

Тя има доста деца от разнообразни мъже и не се интересува какво мислят другите за това. Една жена отвърна на злобарите, които я подлагаха на критика, че има 11 деца от осем разнообразни мъже, като сподели, че не се срами от необикновеното си семейство.

Майката, известна като Phi в TikTok, постоянно дава отговор на въпроси за бащите на децата си в уеб страницата на обществените медии, където има близо 100 000 почитатели.

 майка на компютъра

Фи споделя, че има даже преимущества да си към толкоз доста мъже. „ Позволете ми да обясня “, споделя тя, „ Ако имате единствено един брачен партньор и той напусне фамилията, да вземем за пример, тогава нямате брачен партньор, само че в случай че имате осем и трима напущат, към момента ще имате петима съпрузи. “

 многодетно семейство

„ Ако имах единствено един брачен партньор и той да вземем за пример трябваше да напусне или почине, децата ми щяха да останат без татко “, споделя тя, „ Но в случай че имам осем татковци и трима от тях ни изоставен или умрат, децата ми щяха към момента ще си имат петима татковци “.

 деца у дома

Как ви се коства сходен метод на живот? Споделете с нас в мненията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР