Тя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие.

...
Тя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие.
Коментари Харесай

Тя е единствена и неотразима: Какво прави жената Дева толкова интересна

Тя има грациозна фигура и несъмнено не ѝ липсва самочувствие. Жената Дева няма по какъв начин да бъде объркана. Нейната динамичност, добър външен тип и неспирна сила, несъмнено я вършат една от най-интересните в зодиака.
Какво още особено имат дамите родени под тази зодия, вижте в идващите редове.
Наблюдателна е
Жената родена под знака на зодия Дева е извънредно наблюдателна. Забравете за несериозността, бягането от отговорност и шикалкавенето. Нежните представителки на зодията като че ли имат вградени детектори за неистина. В опитите си да ги подведете, освен бързо ще бъдете разкрити, само че и засрамени.

Независима Жена
Дева е една от най-независимите в зодиака. Нейната самодостатъчност внезапно я разграничава от тези, които същински завладяват хората край себе си. От друга страна съвършената ѝ природа ѝ диктува да усъвършенства всичко в близкото си обграждане. Жената Дева може сносно сама да ръководи разноските си и да реализира финансова самостоятелност.
Изключителен перфекционизъм
Дамите родени под знака на Дева са перфекционистки във всяко едно отношение. Безупречни в работата, доста добре проведени, дисциплинирани, чистници и огромни домакини. Не се учудвайте, в случай че постоянно ви подлагат на критика.

Не го вършат за да ви обидят, а с цел да бъдат нещата в действителност съвършени. Тази линия на характера им постоянно остава неправилно разбрана от другите и може да се трансформира в мотив за спор.
Верни в любовта
Когато става въпрос за романтика, обич, връзки, дамата от зодия Дева може да накара всички останали дами в зодиака да се засрамят. В любовта си Девата е непоколебима, когато става въпрос за преданост към половинката си.
Много рядко би показала интерес към флирт, който по някакъв метод би заплашил връзката ѝ. Тя е грижовна, всеотдайна, а в случай че има някакви недостатъци във взаимоотношенията ѝ с обичания, ще направи всичко допустимо те да бъдат изгладени.

Интересна в любовта
В спалнята дамата Дева е доста чувствена и полова. Първоначално се срами да изрази своите полови ползи, само че когато се отпусне, може да стане в действителност доста горещо. Тя обича бавните стъпки, продължителната игра, постепенната сладка възбуденост.
Докосванията, както и всеки подробност от сантименталната конюнктура са от извънредно значение за нея. Когато сътрудникът ѝ знае по какъв начин да я предразположи, дамата Дева разкрива своята половост като пеперуда с разперени пера.

Добър другар
Жената Дева елементарно основава обществени контакти, тъй като е радостна, положителна. Но същинските ѝ другари не са доста. Не единствено, тъй като тя има високи условия за хората в своето обграждане, само че и поради спецификата на характера си.
В началото на всяко другарство тя потегля внимателно, с цел да може добре да опознае същността на индивида против нея. За дамата Дева времето е най-хубавият тест за същинското другарство. Веднъж уверена във вашата уместност към нея, знайте че сте си спечелили другар за цялостен живот.
Инфо: az-jenata

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР