Тя е въвела в заблуждение пострадалата жена, че ще развали

...
Тя е въвела в заблуждение пострадалата жена, че ще развали
Коментари Харесай

Жена увисна с хиляди левове заради обещания на мним маг да излекува мъжа ѝ

Тя е въвела в подвеждане потърпевшата жена, че ще скапе магия и по този начин ще излекува болния ѝ брачен партньор и с това предизвикала имотна щета в размер на общо 15 860 лв..

 

Жертвата решила да се обади на публикация и обяснила, че брачният партньор ѝ не е добре здравословно - лекувал се в болница след интервенция, само че не се подобрявал.

 

Е.П. дала обещание, че сигурно ще му помогне, само че би трябвало да ѝ се заплати, „ тъй като магията била доста мощна ". На четири пъти тя поискала разнообразни суми пари – за повреждане на проклинание с арабски знаци, за катран от Турция и за лечебна вода от Израел, оповестяват от Районната прокуратура в Смолян.

 

По-голяма част от парите брачната половинка на болния взела като заем от своя близка, която пък изтеглила заем. Жената, която твърдяла, че скапва вълшебства, настояла мъжът да не се връща в болница, само че положението му не се подобрявало. Той постъпил още веднъж в болница, където умрял.

 
По-късно потърпевшата жена се свързала още веднъж и поискала си парите, само че тя спряла да ѝ се обажда по телефона.

 

Спрямо обвинената е наложена от прокуратурата възбрана за овакантяване на рамките на България. Парите на потърпевшата не са възобновени. Районен съд–Смолян е насрочил делото за разглеждане в разпоредително съвещание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР