Тя е във връзка със Стоян Копривленски от около месец,

...
Тя е във връзка със Стоян Копривленски от около месец,
Коментари Харесай

Навръх РД: Обявиха Гери-Никол за "най-отвратителната" усмивка!

Тя е във връзка със Стоян Копривленски от към месец, а той беше пръв другар на някогашното й гадже Дани Илиев. Гери-Никол още не може да не помни по какъв начин Илиев я захвърли като непотребна движимост преди няколко години и пет пари не даде за парите или връзките на баща й.

Това разлигавената Гери не съумя да преодолее елементарно, тъй като крепко удари по егото й. Мнозина са уверени, че таман по тази причина се е хванала със Стоян - с цел да натрие носа на някогашния си, а не от обич. Певицата го открадна от гримьорката Алекса, която бе гадже на починалия Денис Теофиков... Абе, както и да го погледнеш, все едно гледаме " Дързост и хубост ", но без дързостта и без хубостта.

Защото лиготиите на певицата нямат нищо общо с смелост или мощ на характера, а оперираната й и наблъскана с какво ли не зурла, няма общо с хубостта. Точно това обявиха консуматори в нета след снощните й фотоси, на които тя още веднъж се хили безочливо и искрено дебелашки. В усмивката, в случай че това може да се назова усмивка, няма грам женственост, деликатност и класа - нищо! Само дивотия.

Тя сподели по какъв начин още малко ще " оправи " приятеля си пред тортата, а консуматори я оповестиха за " най-отвратителна " усмивка. " Ако имаше конкурс, щеше да го спечелиш сигурно. Хилиш се като някоя елементарна пача, не се ли виждаш в профил, бе?! ", потресени са в нета.

Тагове: гери-никол рожден ден Дани Илиев Стоян Копривленски Денис Теофиков Алекса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР