Тя е въплъщение на модерната жена в големия град. Модна

...
Тя е въплъщение на модерната жена в големия град. Модна
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик – женени, с деца… и цял гардероб с обувки

Тя е олицетворение на модерната жена в огромния град. Модна икона в цялостния смисъл на думата. Посланик на чувствената еманципацираност, разкрепостения дух и… на марката “Маноло Бланик ”.  Никой не може да пробяга няколко пресечки в Манхатън, качен на 10-сантиметрови токчета, с лекотата на пеперуда като нея. Бихме я разпознали даже в тил. Защото нейният контур е прочут колкото този на Статуята на свободата. Защото принадлежи на Кари Брадшоу. Но не, през днешния ден няма да приказваме за телевизионната фаворитка на няколко генерации дами по света, а за дамата, влезнала в нейната кожа – Сара Джесика Паркър. Е, несъмнено, и за мъжа, който е до нея към този момент 24 години –  Матю Бродерик.

Сега, когато към този момент завършиха фотосите на десетте епизода от съживения за нов живот емблематичния сериал на HBO “Сексът и градът ” Сара Джесика Паркър още веднъж е в центъра на публичното и медийно внимание. Дали ще харесаме нейната, към този момент 50+ годишна Кари, следва да видим…

Преди да срещне брачна половинка си, Сара има единствено още една сериозна връзка, траяла осем години. Гадже й е не кой и да е, а едно от неприятните момчета на Холивуд – Робърт Дауни Джуниър.

Двамата се срещат през 1984 година на снимачната площадка на “Firstborn ”. Две години, откакто стават двойка, Джуниър споделя в изявление пред Peоple: “В началото на Сара несъмнено съм й вдъхвал страх  и по тази причина странеше от мен. ” Но неговата страховитост е единствено привидна, тъй като по това време звездата от “Ironman ” е прекомерно нерешителен в актьорските си благоприятни условия. Нееднократно е признавал, че в случай че Сара не се е появила в живота му, щял да си остане никому незнаен, тъй като около нея почнал да получава положителни функции.

Освен че повлиява позитивно на кариерата му, Паркър изнася на нежните си рамене най-тежките му моменти на наркозависим. Всъщност дълго време тя не знае за порока му и отдава сърцетуптенето му на прекомерно многото лицеви опори. “Покрай непрекъснатите грижи към Робърт се научих по какъв начин да се грижа за себе си. Обичах го, само че в един миг непрекъснатите паники и инспекции дали не е предрусал и дали диша, ми пристигнаха допълнително и взех решение да си потегли. Въпреки това не скърбя за времето, прекарано с него, тъй като това бяха едни значими и изпълнени с завършения осем години от живота ми. ” Америка е шокирана, когато през 1991 година обичаната им двойка афишира раздялата си. Но и до през днешния ден благата и грижовна Паркър и купонджията Дауни Джуниър са запазили топлите другарски връзки между тях.

След Робърт Дауни Паркър има къс романс с различен един “джуниър ” – Джон Ф. Кенеди, а преди да срещне Сара, Бродерик излиза с колежките си Хелън Хънт и Дженифър Грей.

Пътищата на нашите герои се пресичат за първи път през ноември 1991 година Бродерик режисира пиеса за ню-йоркската театрала компания Naked Angels, в която играе братът на Сара – Тоби. Бродерик се сприятеля и с него и с брат му, Пипин. Много му се ще да се сближи и със сестра им, обаче някак го е позор да й изиска номера. Ще минат месеци преди да се престраши да й звънне. Сара си спомня точната дата – 1 февруари 92-а.

 NEW YORK, NY – SEPTEMBER 27: Sarah Jessica Parker (R) and Matthew Broderick attend the New York City Ballet 2018 Fall Fashion Gala at David H. Koch Theater at Lincoln Center on September 27, 2018 in New York City. (Photo by Dominik Bindl/Getty Images)

Четири години по-късно двамата смесват бизнеса и удоволствието, когато Сара се причислява към трупата на мюзикъл, основната роля в който се играе от Матю. По това време двамата към този момент живеят дружно и Сара стартира да се замисля дали фактът, че са дружно 24/7 няма да стесни света им до такива дребни размери, че да повлияе отрицателно на връзката им. Само че двойката минава сполучливо през  това тестването през 97-а към този момент са подготвени да преминат в идващия стадий на връзката си.

Когато двама известни души са гаджета, неизбежно се постанова да отклоняват любопитните носове на почитатели и преса, които душат към тях за злословия и вести. “В един миг, ” спомня си Сара, “почувствахме, че е време да дадем някаква изясненост във връзка с връзката ни, с цел да спрем спекулациите по наш адрес. ” И го вършат по техния си метод. На 19 май 1997 година канят стотина другари и познати на празненство, за което обаче никой не подозира, че в действителност е сватбеното им празненство. И с цел да излязат тотално  от клишето, Сара е облечена с черна рокля. “Никога не съм си мислила, Боже, каква ли рокля да нося на сватбата си! Ама в никакъв случай. Харесах си черната, тъй като тогава си падах малко бунтарка, а и някак щях да се усещам жалко да обикалям магазините и да измервам булченски рокли. Имаше един магазин, в който постоянно се отбивах, и един ден просто влязох в него и купих първата рокля, която ми попадна пред очите. ”

 NEW YORK, NEW YORK – NOVEMBER 17: Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick attend „ The Inheritance “ Opening Night at the Barrymore Theatre on November 17, 2019 in New York City. (Photo by Steven Ferdman/Getty Images)

Всеки има подобен в живота си – миг, в който си си мислил, че няма да можеш да изпиташ по-голямо благополучие от това тук и в този момент. За Паркър-Бродерик и най-много за Сара това е раждането на сина им Джеймс Уилки през октомври 2002 година: “Усеща се една надвиснала във въздуха блъсканица към раждането: всичко внезапно изчезва, светът изчезва, времето стопира. И сте единствено ти, мъжът ти и детето. Еуфорията е неописуема. ”

През идващите години съпрузите на вятъра се пробват да заченат още веднъж. В един миг обаче се помиряват, че това няма да стане по стандартния метод, по тази причина прибягват до помощта на сурогатна майка. И по този начин, на 22 юни 2009 година фамилията се усилва не с един, а с двама нови члена – близначките Марион и Табита. Упрекнати, че са пазили в загадка метода, по който са се сдобили с децата, Сара реагира внезапно: “Това са фамилни неща. Не очаквайте да описвам наляво-надясно за дамата, която носи децата ми в утробата си. За това приказвам единствено със брачна половинка си. А той от своя страна също не е изключително приказлив на тая тематика. ”

През последните 18 години съпрузите ловко съумяват да предпазят децата си от медийния интерес. През май т.г. обаче Сара си разреши да кършне от личното си предписание да не разгласява фотоси на децата си и качи фотография на Джейми (сниман в тил, с цел да не се вижда лицето му!) в Инстаграм профила си по случай завършването на гимназията.

 NEW YORK, NY – SEPTEMBER 20: Matthew Broderick and Sarah Jessica Parker attend the New York City Ballet 2016 Fall Gala at David H. Koch Theater at Lincoln Center on September 20, 2016 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Когато “Сексът и градът ” се трансформира в международен шлагер, а Сара – в мегазвезда, кариерата на Матю като че ли остава на назад във времето. Логично плъзват клюки, че бракът им се клати поради професионалната и персонална незадоволеност на Бродерик да живее в сянката на Паркър. Дали е имал в действителност такива епизоди на отчаяние? Сигурно. Но дали ги е заявявал намерено? Никога. Когато го питат какво е разковничето на дългогодишната им щастлива връзка, той простичко дава отговор: “Ами просто имах шанса да се оженя за най-хубавата си другарка. ” А човек в никакъв случай не се сърди на най-хубавия си другар, в случай че от време на време реализира по-големи триумфи от него самия.

Каквото и лъжи да се е писало по адрес на брака им, двойката остава равнодушна.

И двамата нехаят какво се приказва за тях, тъй като от опит знаят, че кучето ще продължава да си лае, а керванът – да си върви. А техният “керван ” е екстра качество и до момента не е пукал гума. “Връзките са мъчно нещо, “ споделя Паркър. ”Но аз го обичам и мисля, че е извънреден. Сигурна съм, че от време на време го нервирам. И той ме нервира от време на време. Но аз съм ужасно горда от индивида, който е. И ще не преставам да влагам всичко от себе си във връзката ни. “

През февруари 2022 година съпрузите още веднъж ще се появят дружно на сцената на Бродуей, този път в класическата комедия на Нийл Саймън от 1969 година “Plaza Suite ”. В нея двамата се превъплъщават в три разнообразни женени двойки. Така че в случай че имате път към Ню Йорк тогава, безусловно гледайте пиесата. Цените на билетите варират от 129 до 499 $. Но всеки цент си заслужава, с цел да се види по какъв начин съпрузи с по няколко награди “Тони ” и “Еми ” играят съпрузи. А предварителните анонси дават обещание да се скъсате от смях.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР