Тя е уникална, тя е харизматична, тя е просто Примата!

...
Тя е уникална, тя е харизматична, тя е просто Примата!
Коментари Харесай

Всички говорят за прословутите боти за 4 бона на Лили Иванова – ето как изглеждат (Снимки):

Тя е неповторима, тя е харизматична, тя е просто Примата! И като такава Лили Иванова може да си разреши всичко, без значение от цената. А неостаряващата изпълнителка държи извънредно доста на визията си, както е известно от години. Не единствено на фигурата си, която поддържа със непоколебим режим и извършения, само че и на нещата, които облича.

Сега естрадната ни дива сподели театралния си дрешник особено за огромното й турне, което към този момент стартира и минава с плевел триумф. Впечатление на почитателите й направиха кокетни лачени боти, струващи малко над 4 хиляди лв.  – част от визията й за турнето, написа „ Галерия “.

 Лили Иванова боти

Във Facebook изпълнителката на „ Щурче “ показа няколко фрагмента, на които акцент са скъпите находки от дрешника й – кожени якета, дънкови наметки, екстравагантни ризки и обувки.

 Лили Иванова дрешник

 Лили Иванова тоалети

Сред моделите любимци е висок ток на световноизвестния Ив Сен Лоран, с който се допуска, че певицата ще излезе във финалната част на турнето си.

 Лили Иванова обувки

Наблюдателните почитатели видяха модели от последните сбирки на едни от най-популярните интернационалните дизайнери. Впечатление направиха връхните облекла на 83-годишната изпълнителка.

И този път тя няма да изневери на непокътнатата си марка – черна рокля и тънки токчета, само че това което ще разчупи визията й са отразяващи се претекстове, пайети и мъниста. Отваряйки дрешника си за меломаните, Лили разкри топ попаденията си – транспарантна бяла риза, украсена в горната си част, мерно кожено яке, декорирано напълно с капси, синьо дънково горно с навити ръкави и катарами.

Още по-голямо удивление прави изборът й на обувки – 5 чифта, измежду които преди всичко и пред обектива са ботите – още веднъж високи и с изострен връх. Сред останалите са още три чифта боти – кожени с връзки, бели и чист лак, както и едни елегантни обувки, с които примата нееднократно е пяла на сцена.

 Лили Иванова боти

Следващите концерти на Иванова са на 6 септември в Стара Загора, на 5 октомври в Ямбол, два дни по-късно ще пее в Сливен, на 11 ще бъде в Кърджали, след което следват Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград, Хасково, Ловеч, Шумен, Русе и Добрич.

Големият й концерт в София ще бъде на 4 декември в зала „ Арена Армеец “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР