Тя е третата от красавиците в кухнята на Hell's kitchen,

...
Тя е третата от красавиците в кухнята на Hell's kitchen,
Коментари Харесай

Михаела от Hell`s Kitchen: Няма нищо по-секси от красива жена с готварски умения и любов към храната

Тя е третата от хубавиците в кухнята на Hell's kitchen, с която желаеме да ви запознавем. Тя е 24-годишната Михела Кокинова от Поморие. Мениджър е на личен ресторант, дефинира себе си като строга и обективна, амбициозна, само че и състрадателна и мечтае един ден да има лично кулинарно предаване.

Михаела бързо се трансформира в неофициален водач на младата секта в Червената кухня. В епизодите предходната седмица видяхме, по какъв начин тя получи втори късмет от началник Ангелов и вместо да бъде номинирана се върна в строя на готвачите, които продължат да се борят за победа в Hell’s Kitchen и за огромната премия от 100 хиляди лв..

Вторият късмет от началник Ангелов пристигна макар че тя нееднократно саботира намерено съотборничките си. Успя да предопредели и отношението на дамите към Румяна, определяйки я като готвач, на който не може да се има доверие и на който не може да се разчита. След това Михаела се опита да провали и Галя по време на решаващата за оставането й в кухнята вечерна резервация в епизода, който гледахме в четвъртък.

Как ще се развият връзките в алената кухня ще разберем още във вторник следващата/тази седмица от 21:00 часа по. NOVA.

Преди това обаче ви представяме Михаела и нейните мисли за това има ли място хубостта в Кухнята на Ада и по какъв начин наподобява ястието на успеха.

Кога и по какъв начин се възпламени по кулинарията?

Запалих се по кулинарията след уикенд в Гърция. Влюбих се в храната, която пробвах там. Имах възприятието, че във въздуха се преплитаха най-уханните аромати, които съм усещала в миналото. Това ме накара да се влюбя и в гръцката кухня и от там да открия най-голямата си пристрастеност – кулинарията.

Кой е най-силният ти коз в кухнята?

Смятам, че най-силният ми коз в кухнята е концентрацията и импровизацията. Мисля, че тези две качества би трябвало да вървят ръка за ръка сега, в който прекрачиш кухнята.

С кое ядене асоциираш усета на успеха?

Паста с омар и чаша вино. Какъв по-добър метод да „ вкусиш “ успеха?

 михаела Hells Kitchen

Какво правиш, когато страстите ти са „ под налагяне “ и имаш потребност от изпускане на парата?

След тежък и под напрежение ден доста обичам да изляза на разходка в планината и ли да слушам вълните. Това ми работи доста успокояващо и разтоварващо. Да не подценяваме въпреки всичко и чаша от обичаното ми пиво вечер след прекомерните страсти.

Имаш ли си обичана рецепта, към която прибягваш, когато нямаш изключително време за мерки?

Още от дребна, когато баба ми нямаше изключително време за готвене ми приготвяше небрежно яйца по панагюрски. Една обичайната, лесна и доста вкусна рецепта. Е, аз не преставам традицията и когато нямам време просто си подготвям прословутите яйца по панагюрски.

Ако имаш право да хапваш единствено на едно ядене до края на живота си, кое би било то?

Нямам съмнения – това са моите обичани скариди. Обичам ги приготвени във всеки един вид. Но най-любими са ми скаридите саганаки и в случай че имам право на избор кой да ми ги подготви без съмнение бих избрала татко ми.

 михаела Hells Kitchen

8 март наближава и по този мотив взехме решение да предизвикаме нашите читателките да посочат кои са 8-те дами, които ги въодушевяват. Изкушаваме се да попитаме и теб. Кои са дамите (известни или не), които те въодушевяват?

Жената, която постоянно ме въодушевява и слагам постоянно преди всичко е майка ми. След това се подреждат Бионсе, началник Милена Димова, Джада де Лаурентис, Риана, Опра, двете ми братовчедки, които са ми като по-големи сестри и Детелина.

Има ли място хубостта в кухнята?

Не единствено, че хубостта има място в кухнята, само че слагам този фактор на предни позиции. Няма нищо по-секси от красива и поддържана жена с готварски умения и обич към храната.

Какво значи за теб добър външен тип? С какво в никакъв случай не правиш компромис?

Добрият външен тип за мен значи човек да поддържа всяка част от тялото си. Никога не върша компромис с косата си, маникюр, педикюр и старанието за уравновесено хранене.

 михаела Hells Kitchen

Кое е най-важното качество, което би трябвало да има една жена?

Най-важното качество на една жена за мен, е самонадеяност и харизма. Още с първия взор и диалог да те накара да усетиш женската сила, която излъчва.

Твоето прикрито женско оръжие кое е?

Себераздаване, отдаденост и упоритост. Може би и парченце сексапил.

Мъже или дами професионални готвачи?

Жени, несъмнено. Женското съсловие би трябвало да се поддържаме. Все отново сме малцинство в тази специалност.

Жените или мъжете са по-емоционални в кухнята?

Определено дамите са по-емоционални в кухнята от дамите. Склонни сме да прикриваме страстите си несъмнено време, само че сега в който решим да ги извадим на показ, става ужасно:)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР