Тя е страстна, общителна и интересна като личност. Жената, родена

...
Тя е страстна, общителна и интересна като личност. Жената, родена
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Везни

Тя е буйна, общителна и забавна като персона. Жената, родена под този зодиакален знак, е пъстра като цветовете на дъгата. Много елементарно може да очарова всеки мъж, тъй като има невероятната дарба да усеща по кое време и по какъв метод да включи женските си оръжия. Непрекъснато работи, с цел да усъвършенства взаимоотношенията с другите и не престава да поставя грижи за своята половинка, за неговия прочувствен и физически комфорт.
Какво още прави тази жена специфична и друга, може да прочете в текста по-долу.
 Най-добрите сътрудници за мъжете Везни Най-добрите сътрудници за мъжете Везни
Владетеля на този знак е планетата Венера, а това е повода тези мъже да са най-нежните в целия зодиак. Същността на неговата душа се...
Държи на коректността
Ако желаете да имате съществено взаимоотношения с представителка от зодия Везни, би трябвало добре да запомните, че тя доста държи на коректността. На моменти дори изпада в някаква фикс идея за искреност и почтеност, в правенето на взаимни отстъпки. За нея просто би било немислимо да е самотна или отхвърлена от своя обичан човек. Това е една от главните аргументи много постоянно тя да страда. Трудно понася сходни неща и от време на време ѝ би трябвало в действителност доста дълго време, с цел да може да преодолее случилото се.
Отдадена е на секса
В леглото тази жена постоянно ще бъде съблазнителна, изискана, мудна. Когато със своя обичан прави обич, с изключение на физически, тя му се отдава и чисто емoционално. Романтичната любовна игра има огромно значение за нея и не трябва да се изненадвате, в случай че ви впечатли с умения, за които надали изобщо сте подозирали. Жената Везни постоянно ще избра качеството на един секс, в сравнение с количеството. 
Тя е упорита
 Звездите за него – мъжът Везни Звездите за него – мъжът Везни
Везните със спорта някак си по никакъв начин не са съвместими. Сред мъжете представители на тази зодия мъчно може да се видят такива с атлетични...
Когато изпадне, в която би трябвало да се вземе значимо и съдбоносно решение, в никакъв случай не правете опити да я отстраните дамата Везни от това. Ако го извършите, би трябвало да знаете, че към този момент против вас самите ще се изправи персона, с която надали ще бъде допустимо да спорите, а най-после ще се получи по този начин, че ще се чувствате пъклен неуместно. За това  най-правилно ще постъпите, в случай че оставите да върви безпрепятствено целия развой по вземането на решения и да не се пробвате да и наложите своето мнение. 
Понякога е прекомерно нерешителна
Жената от този зодиакален знак гледа на живота от няколко разнообразни страни, има силите да се оправи безупречно със всевъзможни конфликтни обстановки, да бъде идеалният събеседник и слушател, да бъде скъп консултант, да бъде до вас в тежки моменти. Но забавното в тази ситуация е, че в случай че ѝ се наложи да вземе някакво напълно елементарно решение за безусловно нищожен проблем, тя ще стартира дълго да се колебае, а сигурно това и работи разконцентриращо и объркващо. Странно е, само че е реалност!
Тя е умна
Тъй като тя желае да види всички неща от всички вероятни страни, тази жена ще вложи доста сила и време с цел да развие себе си като избрана персона. С течение на времето непрекъснато събира скъпа информация и знае тъкмо в какъв миг би трябвало да приложи тази информация. Винаги поддържа извънредно равнище на просветеност и с лекост може да води забавни и вълнуващи диалози с всевъзможни събеседници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР