Тя е създадена за срок от три месеца, а неин

...
Тя е създадена за срок от три месеца, а неин
Коментари Харесай

Комисията за Нотариуса в НС с първо заседание

Тя е основана за период от три месеца, а неин ръководител е Никола Минчев от “Продължаваме смяната - Демократична България ”.

 

До основаването на комисията се стигна, откакто от " Антикорупционния фонд " оповестиха за частен клуб, в който са провеждани срещи с висши магистрати.

Той се е намирал покрай закритата към този момент Специализирана прокуратура и вътре се е влизало единствено със специфични карти за достъп.

 

Мартин Божанов беше погубен в София на 31 януари. От прокуратурата влязоха в частен клуб “SS ” в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Божанов. По време на обиските са били конфискувани разнообразни материални носители и компютри. Прокуратурата ревизира дали в клуба са членували магистрати, както - дали и за какво са ходили там. В момента се води досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, за имотни измами и пране на пари. Също по този начин стана известно, че Мартин Божанов е сменил числа от ЕГН-то си, както и фамилното си име, като полицията ревизира аргументите и метода, по който това се е случило.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР