Тя е предназначена за професионални фотографи и видеооператори Емил Василев

...
Тя е предназначена за професионални фотографи и видеооператори Емил Василев
Коментари Харесай

ProGrade представи 1,3 TB CFexpress 4.0 тип B карта памет със супербърза скорост на четене/запис

Тя е предопределена за професионални фотографи и видеооператори

Емил Василев преди 9 секунди 1 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 13:15 | 08.09.2023

Ето коя функционалност разрежда смарт телефона 5 пъти по-бързо, съгласно специалистите

АвтомобилиДаниел Десподов - 9:41 | 08.09.2023

Нов пробив: в Германия сътвориха ултракомпактен електродвигател без непрекъснати магнити съвършен за електрическите автомобили (видео)

IT НовиниДаниел Десподов - 10:23 | 11.09.2023

Тази област се развива доста бързо – компанията Mahle създаде „ идеалният “ електродвигател (видео)

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

ProGrade Digital разгласи своето трето потомство карти памет CFexpress вид B от кобалтов клас, предопределени за професионални фотографи и видеооператори. Новата карта се предлага в индивидуален вид с потенциал 1,3 TB, което е усъвършенстване по отношение на моделите от второ потомство, предлагани в размери 325 GB и 650 GB.

В известие за пресата ProGrade съобщи, че новата карта от трето потомство предлага същото качество като моделите от второ потомство, само че употребява PCIe Gen 4 интерконектор с NVMe 1.4c хост контролер интерфейс. Картата е изцяло съвместима с новата спецификация CFexpress 4.0 и назад съвместима със спецификацията 2.0. Тя предлага скорост на четене до 3400 MB/s, скорост на серийно записване до 3000 MB/s и скорост на дълготрайно записване до 2800 MB/s, което я прави подобаваща за приложения за снимане на видео с висока резолюция от кинематографичен клас.

Новата карта с потенциал 1,3 TB се предлага с железен корпус, за който ProGrade твърди, че предлага усъвършенствана устойчивост и разпръскване на топлината. Също по този начин се твърди, че тя е снабдена с функционалност за термично ограничение, която я защищава от прегряване. Работните температури на картата варират от -10°C до +70°C, което подсигурява, че тя може да се употребява при най-различни условия, без значение от климата. Освен това картата е устойчива на рентгенови лъчи, на удари и се предлага с 3-годишна гаранция.

Цената на картата CFexpress Cobalt от трето потомство е 1459,99 $ и може да бъде закупена от Amazon, B&H, Adorama и формалния уеб магазин на ProGrade, както и от доста други търговци на дребно по света.

Заедно с новата карта ProGrade разгласи и четеца за карти с един слот PG05.6, за който компанията твърди, че е особено планиран за най-новите карти памет CFexpress 4.0 (PCIe Gen 4) вид B, като предлага скорости на трансфер до 40Gbps (5GB в секунда). Новият читател е основан на най-новата технология USB 4.0 и е оборудван с патентованата от компанията магнитна основа и самозалепваща се железна пластина, която разрешава на потребителите да го инсталират на всяка работна повърхнина, да вземем за пример на гърба на преносим компютър.

Четецът се доставя с USB 4.0 кабел и е с цена 99,99 $. Подобно на картата с памет, четецът също може да бъде закупен от уеб страницата на ProGrade Digital, както и от Amazon, B&H, Adorama и доста други търговски обекти по света.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР