Тя е по-голяма от него, макар и не с много

...
Тя е по-голяма от него, макар и не с много
Коментари Харесай

Джей Ло пред припадък: Ето с коя и къде се натиска любимият й Бен Афлек!

Тя е по-голяма от него, въпреки и не с доста години, само че постоянно е твърдяла, че той е огромната й обич. Дженифър Лопес се кълне в Бен Афлек, или най-малко го правеше до скоро, тъй като все още е безусловно в нервозен срив, предават медиите зад океана.

Скандалът, който избухна след последните папарашки фотоси на артиста, разбуниха духовете и милиони са тези, които пустосват Бен, задето е наранил тяхната Джен. За следващ път. Знаем, че преди много години двамата бяха публично сгодени, а той скапе годежа и скъса с нея. Е, през днешния ден са женени законно, само че какво от това...

Афлек беше изловен от папараците, до момента в който се натиска не с друга, а с предходната си обичана жена - Дженифър Гарнър, която го направи и татко. Двамата имаха 10 години брак, а повода да се разделят бе алкохолизмът на Бен, който не съумя да се оправи и жена му го напусна.

Днес той е към този момент " чист ", само че очевидно чисти са останали и възприятията му към Гарнър. От фотосите им проличава какъв брой са щастливи и близки. Усмихнатите им лица се забиха като ножове в сърцето на Лопес, която в никакъв случай не е крила ревността си от своята адашка.

Дали Джей Ло ще елементарни на мъжа си, дали той действително е единствено другар с Гарнър, а не е прелюбодеец... това ще забележим занапред.

Тагове: Джей Ло бен афлек Дженифър Лопес дженифър гарнър Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР