Тя е пътувала с баща си на връщане от обществено

...
Тя е пътувала с баща си на връщане от обществено
Коментари Харесай

Дъщерята на идеолога на „руския свят” загина в автомобилна катастрофа

Тя е пътувала с татко си на връщане от публично събитие, само че малко преди злополуката той се е преместил в друга кола, а 29-годишната Даря е траяла, шофирайки първата. Автомобилът ѝ е избухнал покрай село Велики Вязоми и Дугина е умряла на място, заяви Daily Mail, базирайки се на съветски източници.

Следствените служащи са открили, че в автомобила Land Cruiser Prado е избухнало взривно устройство. Според информация на РИА „ Новости ”, обект на офанзивата е бил самият Дугин. Снимки и видеоклипове от мястото на детонацията бързо обиколиха мрежата, показвайки ултранационалистичния мъдрец и политолог с ръце в косите близо до горящата кола.

Лидерът на проруската Донецка национална република побърза да разгласи случая за „ офанзива, планувана от терористи на украинския режим ".

„ Украйна несъмнено, няма нищо общо със гибелта на Даря Дугина ”, съобщи съветникът на украинския президент Михаил Подоляк, представен от УНИАН, „ тъй като ние не сме незаконна и още по-малко терористична страна като Руската...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР