Тя е от хората, които не могат да бъдат описани

...
Тя е от хората, които не могат да бъдат описани
Коментари Харесай

Голям резил за предаването! Служителка на НАП обясни защо постоянно се е въртяла на стола в Стани богат

Тя е от хората, които не могат да бъдат разказани с три думи. Бивш преподавател, сега е придирчив чиновник в Национална агенция за приходите, който се грижи за най-големите данъкоплатци и осигурители. Работила е и като стюард в интернационална компания, интересува се от повдигане на тежести и скраб букинг. Така през вчерашния ден в Стани богат бе представена поредната участничка - Анжела Благоева.

" Даскалицата я заклаха ритуално с неточен въпрос. Мумифицирането, както знае всеки ученолюбив субект, е публикувано хиляди години преди капуцините и то на няколко континента - Африка, Азия и Южна Америка. Първата рецепта за бира е върху шумерска глинена плочка. За поклонението е ясно, че е самостоятелен акт. Така че следващ неверен въпрос. Ама с тия подготвени въпроси, които дърпате, по този начин ще е ", написа в обществената мрежа зрителка.

По-интересното пристигна, когато й отговори точно Благоева. Ето какво сподели тя:

" Не е тъкмо по този начин. Конкретизираха с капуцините. Въпросът се отнасяше тъкмо за тези монаси, а не за балсамирането изобщо. Не си дадох правилно въпроса, когато употребих жокер, само че няма връщане обратно "

" Сетих се, че трябваше да изходя и от напитката, само че късно. Въпреки че това, което не демонстрираха, а си говорихме с Билалов, бе, че на прима виста го свързах с маймуните. Както и да е. Удоволствие от играта има, просто би трябвало да се уцели сезонът. Беше ми пъклен студено. Въртях се на стола, тъй като ми беше студено. Имам много съществени знания и хората, които ме познават, го знаят, по никакъв начин не се тормозя от моето показване. Въпрос на шанс е какво ще те попитат. За комфорта по време на фотоси има още доста работа! Бях себе си. Всичко друго е без значение. Благодаря за коментара ви и прекрасен ден! ", отговори на друга зрителка същата участничка.

Plovdiv24.bg напомня на своите читатели, че това не е първият участник, който приказва за ниската температура в студиото на предаването .

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР