Тя е някъде там, крие се в паралелна вселена от

...
Тя е някъде там, крие се в паралелна вселена от
Коментари Харесай

Странната история на кошмарната жена, която преследва интернет

Тя е някъде там, крие се в паралелна галактика от благоприятни условия - дамата, която взрви интернет. Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да я извикате, е да въведете вярната подсказка в генератора на изображения на изкуствен интелект. Подобно на цифрово проклинание, думите ще разкрият злокобното лице на жена на междинна възраст с мъртви очи, празен взор и тревожна мимика.

Името ѝ е Лоаб (произнася се като " лоб " ) и е " открита " от основан в Швеция художник, който се подвизава под името Supercomposite в Twitter.

Supercomposite е измежду първата вълна модерни създатели, които изследват сферите на генераторите на изкуствен интелект от текст в изображение. Миналата година, до момента в който опитва с отрицателни подсказки (които изискват от логаритмите за машинно образование да намерят крайната диаметралност на нещо), художникът се натъква на страховито лице.

Когато Supercomposite пуснал подкана още веднъж, споделил, че се е върнала същата жена, този път до думата " Лоаб ".

" Изкуственият разсъдък я възпроизведе по-лесно, в сравнение с множеството известни персони. Присъствието ѝ е непрекъснато и тя преследва всяко изображение, до което се допре ", изясни Supercomposite в Twitter в тематика за откриването на Лоаб през септември 2022 година

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР