Тя е направила пълни самопризнания.Ваня е открита в с. Кошарица

...
Тя е направила пълни самопризнания.Ваня е открита в с. Кошарица
Коментари Харесай

Арестуваха жена, която намери загубен портфейл и открадна от него 4500 лева

Тя е направила цялостни признания.

Ваня е открита в с. Кошарица дни след подадения сигнал за изгубеното портмоне, съумяла да открие ПИН кода на дебитната карта и да изтегли солидна сума 

47-годишната Ваня, родом от София, сгафи грубо, откакто откри пропуснат портфейл на бургазлия в състезателен магазин. Вместо да го съобщи на полицията, дамата го прибрала в себе си, взела от него наличните 250 лева в кеш и даже изтеглила от дебитната му карта сумата от 4500 лева, предава flagman.bg. 

Собственикът на портмонето открил, че е изгубил документите си чак вечерта на 15 февруари, като незабавно подал сигнал в Пето районно управление (на МВР). Той обяснил в детайли, че евентуално е изпуснал портфейла си в магазина след покупката и незабавно по-късно почнало следствието. Оказало се, че подобен предмет не е бил връщан в полицията, което пък незабавно значи, че евентуално е бил лишен от този, който го е намерил.

В рамките на няколо дълги за 45-годишният мъж дни, служителите на реда бързо открили какво в действителност се е случило. Още повече, че самият притежател на портфейла получил уведомление от банката си, че през дебитната му карта е осъществена, без негово познание, транзакция в размер на 4500 лева. 

След обзор на камери за видеонаблюдение на няколко места в региона на спортния магазин и след малко търсене, служителите на реда открили извършителката – 47-годишната Ваня, която живее от години в с. Кошарица. В акцията се присъединили чиновници на РУ-Несебър, които съдействали за откриването на дамата по местоживеене.

Тя е направила цялостни признания пред органите на реда и възстановила двете парични суми. Неясно, най-малко към този момент, остава по какъв начин дамата е съумяла да изтегли голямата сума от банкомат, без да знае пин кода – дали се касае за налучкване или го е разкрила записан в на книжен притежател в документите на 45-годишния бургазлия. Работата по случая продължава от чиновници на Пето РУ-Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР