Тя е многопластова онлайн платформа, с богато съдържание и функционалности,

...
Тя е многопластова онлайн платформа, с богато съдържание и функционалности,
Коментари Харесай

Кюстендил кани туристи със специална 3D карта

Тя е многопластова онлайн платформа, с богато наличие и функционалности, която ще бъде доразвивана и надграждана отсега нататък

Интерактивна туристическа карта, която да показа всички обекти и събития с туристически капацитет в Кюстендил, сътвори общината.

Картата е многопластова онлайн платформа, с богато наличие и функционалности, която ще бъде доразвивана и надграждана отсега нататък, заяви Община Кюстендил.



И пусна особено видео. Ето QR-код към него:

Картата разполага с филтри по категории обекти, посредством, на което жителите и гостите на града ще могат елементарно да открият забавните за тях места, да видят фотоси, видео клипове, да чуят къс роман или да прочетат синтезирана информация.

В платформата са интегрирани виртуални разходки, 3D модели, обекти с добавена действителност, направления и доста други детайли, които да оказват помощ на всеки един от нас да се потопи, изживее и почувства Кюстендил.

Интерактивната туристическа карта презентира богатото историческо завещание на Кюстендил и оказва помощ на всеки да усети духа на града.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР