Тя е известна с това, че има пищно тяло и

...
Тя е известна с това, че има пищно тяло и
Коментари Харесай

Йелена Карлеуша е вече на 39, но е екстремно секси двойничка на Ким Кардашиян! Турбофолк певицата пъчи гърди и дупе

Тя е известна с това, че има охолно тяло и не пропуща нито един мотив да се съблече и да се покаже на света. И тук изобщо не става въпрос за Ким Кардашиян, а за нейната сръбска двойничка - певицата Йелена Карлеуша.

39-годишната сръбкиня има 10 албума. Тя стартира да пее в половината на 90-те години, когато се постанова турбофолкът. Последните години се постанова в поп-стил и даже я съпоставят с Лейди Гага.
Последният вик на модата: Дънки с голо д*пе (СНИМКИ)
В Инстаграм Йелена има над милион почитатели, които постоянно зарежда със фотоси, на които е нищожно облечена. Певицата очевидно обича да скандализира, тъй като на някои от фотосите несъмнено няма съвсем нищо.

Йелена Карлеуша е добре позната и в България. Тя направи парче с Азис, около което влезе в гневен спор с другата дама на фолка - Цеца Величкович. Сексбомбите се хванаха за гушите поради нашия Азис.

Скандалът се разигра в родната им Сърбия. Повод за разправията стана съдействието с българина, а врагинята й към този момент направи ария с него през лятото. Сега и вдовицата на починалия Аркан ще работи с нашия. В сръбския щемпел се появиха спекулации, че двамата ще създадат дует. Истината обаче е друга. Разкри я самата Цеца. " Азис ми подари своя ария, която боготворя. Каза ми: " Изпей я на сръбски, за мен ще е наслаждение ".



Събличането не е проблем за Йелена, въпреки, че тя е омъжена от 2008 година за футболиста Душко Тошич и има две дъщери от него - 8-годишната Ники и по-голямата с една година Атина.













Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР