Тя е известна като певицата на народа. Няколко поколения тя

...
Тя е известна като певицата на народа. Няколко поколения тя
Коментари Харесай

Ивана откровена за килограмите, музиката и пандемията

Тя е известна като " певицата на народа ". Няколко генерации тя радва с безспорните си шлагери, които хиляди хора пеят с цялостно гърло.

Тя е Ивана и беседва с Мариян Станков-Мон дьо в " Неделята на NOVA ". Само преди броени часове певицата показа най-новото си парче, което е по текст на Мариета Ангелова, музика на Dejan Kostic, а видеото е дело на Николай Скерлев. Парчето носи заглавието " В твоя чест ".

Виж още:

Въпреки ковид, Ивана не стопира да мисли за нови планове, както е видно и продължава да радва правилните си почитатели.

Певицата разяснява протичащото се у нас към пандемията. 

" Пренаредих си дрешника, пренаредих си мислите, почистих телефона си от хора, които към този момент не желая да слушам ", показа тя.  

Виж още:

" Трябваше да има ред. Подкрепям ограниченията, които одобриха у нас. Пътувала съм доста. В чужбина се съблюдават разпоредбите, тъй като има надзор и санкции. Аз си хвърлях фасовете през прозореца и като ме глобиха три пъти в Лондон стопирах да го върша. Постоянно дават ум на генерала, на държавно управление. Много сме мощни зад кадър, само че в случай че ти си в обувките на този човек, дали ще си толкоз отворен, като не знаеш какъв риск носи дадена обстановка ", сподели Ивана.  

Ивана споделя и много персонални неща. Тя сподели, че през годините се е трансформирала много. 

" В другите стадии от живота бях друг човек. Ранима съм, състрадателна. Ядосвам се, че съм била наивна ", сподели Ивана.

Виж още:

Ивана не крие обаче, че най-голямата трансформира са килограмите, с които изпълнителката на " Шампанско и сълзи " водеше дългогодишна битка, само че в наши дни... тя наподобява повече от изумително.

" Най-голямата смяна у мен беше, че смъкнах непотребните килограми, за които ме разкъсваха. Тежеше ми, наскърбяваше ме. Имам хашимото, за което разбрах след време. Признавам, че в случай че някоя цялостна жена ми каже, че се усеща съвършено, си мисля, че лъже. Тогава споделях, че в случай че някой ме хареса, ще ме хареса такава. Но това беше маска ", показа Ивана.

Защо се възхищава на Азис, още за работата и персоналния живот - вижте във видеото горе.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР