Тя е изпълнителен директор на комуникационна компания. Любознателна е, обича

...
Тя е изпълнителен директор на комуникационна компания. Любознателна е, обича
Коментари Харесай

Иванка и Калина Кючукови - майка и дъщеря, които се допълват в живота и в бизнеса


Тя е изпълнителен шеф на информационна компания. Любознателна е, обича да учи нови неща и да опитва. Рекламата е нейна мощ, само че огромната й пристрастеност е кулинарията, която развива от дете.

Освен, че си подарява готварски курсове, тя взема решение да облече заниманието си със познания, които към този момент ползва в пекарната на щерка си - Gevrek Bagels Sofia .

Снимка: Андрей Рашев
Представяме ви Иванка и Калина Кючукови – майка и щерка, които се допълват идеално в живота и в бизнеса.


Въпреки че е извънредно млада, Калина е мотор на концепцията за дребна фамилна за бейгъли , в която влага доста старания, творчество и страсти. Иванка пък я поддържа безусловно и даже да се подлагат на критика от време на време, те гледат в една посока и имат вяра в общия триумф.

Иванка и Калина са специфичните героини в епизод 33 на цифровата поредност.
Снимка: Андрей Рашев

Иванка е живяла, учила и работила в Германия, Австрия и Италия. Познава културите, традициите и обичаите на тези страни, само че коренът я връща назад в България.

В родината на пицата у нея се разсънва интерес към мобилните технологии, а по-късно и към медийната среда, само че е логическият свършек на всичко.

Откакто съм в света на рекламата, видях цялата картина за бизнеса “, споделя Иванка.

Тя не крие, че е ненаситна за познания, за нови инициативи и по тази причина учи непрекъснато. Споделя, че е възпитана да търси освен професионално познание, а да се развива във всички сфери на живота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР