Тя е екстравагантна, тя е розов хаус, тя има най-шантавата

...
Тя е екстравагантна, тя е розов хаус, тя има най-шантавата
Коментари Харесай

Не е за вярване! Вижте как изглежда Милена от X Factor извън екрана!

Тя е екстравагантна, тя е розов хаус, тя има най-шантавата визия от всички участници в X Factor тази година. Или най-малко по този начин наподобява в очите на феновете на музикалното риалити.

В реалност обаче Милена Цанова е имала радикално друга осанка – ненадейно нежна и елегантна, написа „ Галерия “.

Само допреди година Лени , както я назовават околните й, е била с руса коса, с много по-обран жанр на обличане и е изглеждала като всяко нормално момиче на 17 години. Решението за фрапантната смяна взима малко преди присъединяване си в друго музикално риалити. „ Казваха ми, че съответният актьор у мен към момента липсва и би трябвало да го потърся, с цел да се откроя от останалите “, призна Милена по време на кастинга на X Factor.

Така, Лени претърпява подобен поврат в стила си, че към този момент е мъчно да бъде объркана. И саможертвата в името на музиката и триумфа се оказва изцяло оправдана.

Неслучайно в X Factor за малко време надарената 18-годишна певица смени няколко пъти цвета на косата си, а стилът й е един от най-коментираните от почитатели на шоуто. Някои даже считат, че точно посредством блестящо изразената си характерност Лени е стигнала до огромните концерти.

А с първата си поява на огромната сцена „ Розовия хаус “ на X Factor се утвърди като неповторим актьор с гений на победител.

Всъщност Милена Цанова има богат опит като реализатор. Освен че това е второто музикално риалити, в което я виждаме, Лени взе участие и в „ Евровизия “. Тя бе една от беквокалистките на певицата от Македония. Именно в Киев Цанова се среща със Саня Армутлиева , която през днешния ден й е наставник. Саня разпорежда огромни очаквания на Лени и е уверена, че ще стигнат до край.

И въпреки същинската Милена до неотдавна да не е изглеждала толкоз екстравагантно, в душата й постоянно е било дребен спретнат хаус, признава самата тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР