Тя е една от най-примерните“ участнички в последния сезон на

...
Тя е една от най-примерните“ участнички в последния сезон на
Коментари Харесай

Разкритие в „Ергенът“!: Една от „най-примерните“ участнички минала през леглата на Слави Трифонов и Гришо!!!

Тя е една от „ най-примерните “ участнички в последния сезон на „ Ергенът “. Тя е спрягана и за финалистка. Магдалена Томова се оказа остаряла познайница на светския живот у нас.
Славата й проработила още с присъединяване й в състезанието „ Мис Варна “, който печели преди 18 години. След това обаче тя не съумява да се наложи като модел. За сметка на това може да се похвали с много богат опит с мъжете.

Снимка, направена отпреди няколко години, сподели непосредственост с продуцента Радо Тушев, напомня SafeNews.

Тя обаче е имала и интимна връзка със Слави Трифонов, написа „ Галерия “. Запознати разкриват, че Маги е била бивше гадже на Дългия в по-младите си години, само че липсват детайлности какъв брой време е траяла аферата им. Слави от много време има афинитет към девойки от Варна. Освен Маги Томова, и огромната му обич психоложката Маги Ангелова, също е от морската ни столица.

Още една известна персона е спрягана за половинка на русокоската. Става въпрос за най-известния ни тенисист Григор Димитров.

Самата плейбойка не крие околните си връзки със спортиста и в обществените мрежи е разгласила техни общи фотоси. „ Споделям ви миг от една доста вълнуваща и вдъхновяваща среща “, акцентира се хубавицата под запечатания миг с Гришо.

Магдалена обаче не е от дамите, които си падат по трайните връзки, настояват осведомени.

Затова и в действителност остава самотна майка на момиче. Една от последните й афери е била със притежател на столично заведение. Там Томова се подвизава и като шеф, което продължава да е по този начин до ден сегашен.

Източник – „ Галерия “

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР