Тя е една от мацките, с които Виктор няма почти

...
Тя е една от мацките, с които Виктор няма почти
Коментари Харесай

Двоен агент в Ергенът? Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от мацките

Тя е една от мацките, с които Виктор няма съвсем никаква връзка. Винаги стои настрана и може да се каже, че като че ли не взе участие в предаването. 

Мацката се споделя Карина, само че е допустимо да не сте ѝ обърнали никакво внимание. Кари обаче постоянно получава рози от Виктор Стоянов, само че нито веднъж не я е канил на среща. Въпреки това изгони много девойки, с които е имал по-близки връзки. 

Виж още: Скъпото я притегля: Анна-Мария Чернева сподели по какъв начин го прави на Малдивите

Популярна родна тиктокърка направи скандалното съмнение, че Карина е двоен сътрудник в " Ергенът ". Ина е психолог и прави профили на девойките от риалити шоуто. Тя е забелязала, че Виктор прави микро изражението пренебрежение, когато подарява роза на Карина. Изражението криело " скрита вътрешна злост ", твърди Ина. 

Виж още: Наистина са дружно: Криско заведе Цвети в Дубай! Бившата стюардеса сподели секси форми 

Между Кари и Виктор е имало един диалог, който е бил излъчен. Разговорът въобще не беше обвързван с любовна заиграва, а предизвикан от от други условия, за които Ина напомня във видеото си.

Карина е съвсем постоянно в тотална сянка, не е в центъра на обектива. Тя не взе участие в диалозите с другите девойки, не заема страна и няма по какъв начин въобще да се разбере, че това момиче взе участие в шоуто.

Ина счита, че Кари е двоен сътрудник, който снася на продукцията вътрешни злословия, когато камерите не работят. От продукцията пък я гримирали и обличали все с незабележими облекла, с цел да не притегля вниманието на феновете, счита още тиктокърката. 

Изображение: https://www.instagram.com/karina.lenkov/, https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР