Тя е една от големите диви на авангарда в оперния

...
Тя е една от големите диви на авангарда в оперния
Коментари Харесай

Соня Йончева, която сравняват с Мария Калас: Мечтите ми бяха да мога да купя няколко килограма цитросови плодове на родителите си

Тя е една от огромните диви на авангарда в оперния свят – Соня Йончева. Критиката я съпоставя с Мария Калас, международната преса я призна като Норма, Мими, Манон Леско в най-големите театри. Медея е 50-ата ѝ роля, а Виолета от " Травиата " - един от актьорските ѝ върхове.

" Не бих споделила, че славата ми е коствала нещо, тъй като аз горя за това, което върша. Особено в годините, в които живеем. Тази пристрастеност, тази свирепост даже с цел да се придобие популярност непременно - нямаме потребност от това. Много по-добър е живота, когато сме спокойни, показва пред NOVA Йончева.

Тя споделя, че не е мечтала да стане звездата, която е през днешния ден. " Моите фантазии бяха да мога да купя няколко кг цитросови плодове на родителите си ", добавя оперната певица.

Йончева акцентира, че е отдадена на фамилията си. " Това е моето леговище. Най-сигурното. Харесва ми да бъда майка ".

Оперната певица дефинира като най-труден моментът, в който татко ѝ е умрял. " Трябваше да пея пет дни по-късно. Пеех " Травиата " и в последния акт Виолета се сбогува с предишното, тогава усетих бучка в гърлото. Така пях цялата вечер ", споделя Йончева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР