Тя е бивша финалистка на Уимбълдън, достигала е до №5

...
Тя е бивша финалистка на Уимбълдън, достигала е до №5
Коментари Харесай

Право в десетката с Джини Бушар

Тя е някогашна финалистка на " Уимбълдън ", достигала е до №5 в света, само че към този момент няколко години не може даже да се приближи до най-хубавата си форма. Канадката Южени Бушар е №328 в ранглистата на WTA към днешна дата и даже не съумя да преодолее квалификациите на последния огромен шампионат преди пандемията от ковид - Australian Open. От едно обаче 26-годишната хубавица не може да се оплаче - липса на интерес от страна на почитателите.
not really managing to stay sane tbh https://t.co/TFXMpKX4FV
— Genie Bouchard (@geniebouchard) March 20, 2020 В последните дни русокоската се пробва да не полудее, както тя самата признава в Twitter, където неотдавна направи и любопитен коментар, който евентуално се е харесал на доста нейни почитатели: " Не че се окайвам, само че мисля, че карантината би била доста по-забавна с гадже ".

not complaining, but i feel like quarantine would be a lot more fun with a boyfriend
— Genie Bouchard (@geniebouchard) March 18, 2020 За тези, които към момента се вълнуват повече от тенис кариерата на Джини Бушар, в сравнение с от Instagram изявите й, въпреки всичко би трябвало да кажем, че канадката не е изоставила и тренировките. Бушар разгласява в обществените мрежи малко видео от своя подготовка, в което тя демонстрира отличен мерник и печели точката с безмилостен минаващ удар.
snipe pic.twitter.com/orX4qDfPKa
— Genie Bouchard (@geniebouchard) March 19, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР