Тя е била олимпийска шампионка, наречена е била „най-гъвкавата жена

...
Тя е била олимпийска шампионка, наречена е била „най-гъвкавата жена
Коментари Харесай

Любовницата на Путин изчезна безследно

Тя е била олимпийска шампионка, наречена е била „ най-гъвкавата жена в Русия”, театралничила е гола за мъжко списание. За похлупак в продължение на 12 години беше свързвана с Владимир Путин и се твърдеше, че му е родила деца. Сега обаче Алина Кабаева е в неопределеност, написа английското издание The Sun.

Когато таблоидът разкри нейното изгубване, историята беше проследена по целия свят - като се изключи Русия, където медиите резервираха безмълвие. 37-годишната Кабаева не е забелязвана на обществено място, откогато бе бременна във втория месец с близнаци. Смята се, че тя е родила двете момчета в московска клиника през април предходната година – нещо, което формалните управляващи отхвърлят. Според някои известия бебетата са четвъртото и петото дете на Путин. Не че ще го узнаете от съветските медии.

„ Имам персонален живот, в който не разрешавам интервенция. Трябва да се уважава”, сподели един път съветският президент Путин. И в този ред на мисли, къде е Алина Кабаева, наричана „ първата държанка на Кремъл”? Някои споделят, че тя в е Италия, където отглежда фамилията си. Други настояват, че Путин е почнал връзка с друга жена, по-възрастна от нея. В страна, в която враговете на президента постоянно изчезват безследно, това е доста сложен въпрос.

Алина Кабаева става известна още като тийнейджърка, печелейки бронзов орден на игрите в Сидни през 2000 година Само четири години по-късно в Атина хубавицата печели златен орден в художествената гимнастика. В тези години Кабаева, щерка на етнически татарин, за първи път се среща с Путин. Тогава той е женен, а тя има връзка с служител на реда. Интересът на папараците пораства, а майката на Алина – Любов, споделя: „ Не може ли спортистка да се влюби в служител на реда? Или даже в президент?”. През пролетта на 2008 година вестник, благосъстоятелност на близкия до Путин Александър Лебедев, написа, че Алина има интимна връзка с Путин. Малко по-късно милиардерът стопира вестника поради „ финансови затруднения”. Путин отхвърля информацията. През месец юли пък Алина анулира присъединяване в телевизионно шоу. Тогава се твърди, че го прави, тъй като е бременна. Публикацията бързо изчезва от уебсайтовете в Русия.

През пролетта на идната година Алина ражда, а нейният треньор Ирина Винер-Усманова, брачна половинка на олигарха Алишер Усманов, споделя: „ Когато Алина откри подобаващото време, ще го каже сама. Аз просто съм щастлива за нея”. Някои настояват, че всичките ѝ деца от Путин са регистрирани под името на сестра ѝ. През годините продължава да има изказвания за връзката на Путин с Алина, която е с 31 години по-млада от него.

През 2013 година Путин афишира, че се развежда с Людмила - и представителят му загатна, че няма време за друга жена в натоварения живот. „ Вижте работния график на Путин “, споделя той. „ Ще видите, че няма място за фамилни каузи. “ Говорителят отхвърли слуховете за скришен брак с Алина през 2014 година като „ интернет упражнение за облекчение на скуката “. През 2015 година обаче Алина като че ли живее живота на първата дама на федерацията. Тя разполага с доста лимузини, а по време на посещаване в московско кафене е охранявана от гардове, въоръжени с картечници. По това време тя е назначена за ръководител на най-важната прокремълска телевизионна и вестникарска империя в Москва, макар че няма опит.

Може би Алина в действителност се посвещава на своите деца в цялостно уединение. Но тишината, с която е посрещнато нейното изгубване в Русия, е оглушителна. Дори нейната близка другарка Ляйсан Утяшева, заслужил занаятчия на спорта по художествена гимнастика, споделя, че не може да се свърже с Алина. Приятелите ѝ не престават да се питат по кое време, и дали, още веднъж ще се срещнат в миналото с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР