Тя е балансирана и в нея има хора с различни

...
Тя е балансирана и в нея има хора с различни
Коментари Харесай

Безспорни професионалисти в листата на БСП - Варна

Тя е уравновесена и в нея има хора с разнообразни специалности и от разнообразни възрастови групи, споделя лидерът Борислав Гуцанов

Едни от най-хубавите специалисти, експерти и – социалисти са част от листата на Българска социалистическа партия Варна. Всеки от тях има собствен претекст за какво се кандидатира и с какво може да способства за добруването на хората в града и страната.

Втори в листата е Павел Раличков. Казва, че целите му са обучение, опазване на здравето и най-много – демографската рецесия.

“Като ляв човек, постоянно съм вярвал, че преди всичко са хората. Най-големият проблем на България е, че се топим, ние просто изчезваме. Трябва да създадем по този начин, че младите български жители да живеят тук в България, да отглеждат тук децата си, тъй като без хора политиката се обезсмисля.

Призовавам всички български жители, всички варненци, с ръка на сърцето почтено да си признаят коя бе същинската действителна съпротива през последните 12-13 години, коя бе партията, която защитаваше ползите на елементарните български жители, на българските служащи. Само Българска социалистическа партия планува, че ще има коалиция сред ГЕРБ, Политическа партия – Демократична България и Движение за права и свободи. И ви приканвам, в случай че не желаете още от същото гласувайте с номер 24 в бюлетината ”, споделя Раличков.
Трети в листата е лекар Десислав Тасков. Той има своите дребни победи за здравето и живота на хората всеки ден. Но съгласно него опазването на здравето има потребност от генерална смяна и в интерес на пациентите, и за отбрана на здравните служащи.

“Българското опазване на здравето е едно 100 процентово пазарно опазване на здравето, а това не кореспондира с главната му задача – да съхранява националното здраве. Можем да понижим този голям финансов удар върху пациента, тези 4 милиарда, които излизат от джоба на пациента, е безусловно недопустимо. Освен това, би трябвало да задържим лекарите в България, би трябвало да понижим ДДС-то върху медикаментите, това е също един вероятен механизъм за понижаване на средствата, които всеки българин отделя от джоба си. Децата до 14 години би трябвало да имат безвъзмездни медикаменти.

За да имаме опция всичко това да се случи – гласувайте и в случай че решите – подкрепете ни с бюлетина номер 24, Българска социалистическа партия! ”, безапелационен е Тасков.

Филчо Филев е четвърти в листата. Специалист е по тематиките локално самоуправление и районно развиване.

“У нас има огромни несъответствия в развиването на общините дори и в една област поради особеното политическо въздействие. В последните 10 години Българска социалистическа партия не е изневерила на правилото си да се бори против корупцията и за обществено развиване. Затова следва българите да гласоподават с номер 24, с цел да се случват нещата както те желаят ”, счита Филев.
Благовест Георгиев и сега е кмет на село Тополи и всеки ден е покрай хората. Но счита, че законодателните му хрумвания имат място в идващия, 50-ти парламент.

“Смятам, че хората в България са ляво мислещи, само че през последните годините у тях се насажда чувството, че би трябвало да ги е позор от този факт. Искам да заявя най-отговорно – аз съм ляво мислещ човек и не е ме е позор да се нарека социалист. Но ме е позор когато в супермаркетите хора чакат часа с пониженията. В аптеките има хора, които си броят стотинките, позор ме е от доста неща, само че не ме е позор да се нарека ляв човек. Аз работя, аз върша нещо. Не ме е боязън, не ме е позор да се появя с лицето си и да се пробвам да трансформира нещата. Вие какво ще извършите? Вашият глас е значим, използвайте го вярно ”, приканва кметът.
Заставам зад всеки един от хората в листата на Българска социалистическа партия, безапелационен е и лидерът Борислав Гуцанов.

“Безспорно мощна листа на Българска социалистическа партия с одобрени експерти. И премерена листа, има от всички генерации – от работещото потомство, от младите и от тези, с помощта на които е построена модерна България. Хора експерти, милеещи за Варна и това са задоволителни аргументи да гласувате с номер 24 в интегралната бюлетина на 9 юни за Българска социалистическа партия за България ”, счита Гуцанов.
И добавя, че всеки от тези варненски социалисти би бил от най-ефективните, енергични и запаметяващи се народни представители.

Изпратено от Пресцентър Българска социалистическа партия
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно заседание, 09 юни 2024 година
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР