Тя е актриса, модел, майка и иконична жена. Моника е

...
Тя е актриса, модел, майка и иконична жена. Моника е
Коментари Харесай

56 години женственост и сексапил - честит рожден ден на Моника Белучи!

Тя е актриса, модел, майка и иконична жена. Моника е от тези дами, за които се приказва доста, помнят се дълго и постоянно всички се обръщат след тях, когато влязат в стаята. Тя има освен хубост, само че и непреодолима харизма.

Първоначално хубавицата стартира да учи право в университета в Перуджа , само че през 1988 година се мести в Милано и подписва контракт с стилната организация Elite Model Management.

 моника белучи Getty

Скоро по-късно става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 година тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм.

Всички знаем какъв брой шеметно се развива кариерата ѝ по-късно, а в това време Моника съумява да завладее сърцето на артиста Венсан Касел, от който има две дъщери.

 моника белучи Gettyimages/Gulliver

Двамата се разведоха през 2013 година след 18 години взаимен живот. Тогава актрисата разгласи, че продължава напред с живота си и ще се концентрира върху кариерата си.

Тя постоянно е била измежду дребното известни дами, които считат, че възрастта не е недостатък и една жена след 35 не е прекомерно остаряла, с цел да се усеща красива и мечтана.

 Моника Белучи Getty/Guliver

Днес Моника навършва 56 и за следващ път ни потвърждава, че една жена е същински красива и сполучлива, когато се усеща точно такава и работи сама за своите триумфи.

В галерията ни можете да видите някои от най-вдъхновяващите ѝ цитати.



Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР