Тя е 28-годишна майка и прави секс на първа среща.

...
Тя е 28-годишна майка и прави секс на първа среща.
Коментари Харесай

По женски: Млада майка разкрива защо винаги прави секс на първа среща /снимки/

Тя е 28-годишна майка и прави секс на първа среща. Представяме ви Елизия Дауингс – управител на онлайн магазин за долни дрехи и секс играчки, която съчетава работата си в платформата с еротични танци пред камера, където потребителите заплащат по 4 паунда за минута. От секси шоуто тя годишно изкарва към 72 хиляди паунда годишно.
„ Не съм се чувствала по-щастлива и задоволена жена, в сравнение с се усещам в този миг. Открих амплоа, което ме кара да се усещам мощна и свободна жена. Просто би трябвало да се отпуснеш и да не мислиш за нищо друго с изключение на за танца и насладата, с която даряваш тези, които те гледат. Обичам да го върша “, споделя Елизия в изявление за The Sun.
“Със сигурност ще се намерят доста хора, които да ме хулят и съдят, само че това е нещото, което ме кара да се усещам щастлива и полезна”, прибавя още сексапилната дама. На въпрос за секса на първа среща, Дауингс е безапелационна: „ О, несъмнено, че върша секс на първа среща. “ Според нея интимните милувки са от изключителна значимост в този миг. Тя е уверена, че изгодата от половия акт, прибавен в точния момент, е голяма за бъдещата връзка, в случай че тя си заслужава.
„ Не виждам нищо неприятно в това да дремя с мъже на първа среща. Заслужава си най-много поради това, че оказва помощ да намериш „ специфичната “ за сърцето ти половинка. Ако мъжът е заинтригуван единствено от секс, дали ще бъде на първата или на десетата – няма значение “, уверена е младата чародейка. Фактът, че е майка на 6-годишен наследник, въобще не я тормози и тя на драго сърце ще продължава да развива своя бизнес и отсега нататък. Вярва, че практикувайки го ще си обезпечи щастливо и умерено бъдеще. „ Смятам да се пенсионирам на 40, когато синът ми ще е на 18 “, възнамерява хубавицата.
„ Така ще имам шанса да се любувам пълноценно и същински на живота “, разяснява още Елизия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР