Тя допълни пред БНТ, че последствията от руската инвазия в

...
Тя допълни пред БНТ, че последствията от руската инвазия в
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Путин ще загуби войната заради грешните си преценки

Тя добави пред Българска национална телевизия, че следствията от съветската инвазия в Украйна занапред следва да се оценят, само че има вяра, че светът няма да е същия след тази война и доста хора и институции ще би трябвало да се дефинират.

Нейнски съобщи, че съгласно нея грозното лице на войната ще докара до ерозия на престижа на Путин даже и в самата Русия.

" Войните рядко се развиват по метода, по който е планувано. Мисля че Путин ще загуби войната поради неверни преценки. Той подцени способността на украинците да защитят земята си - Володимир Зеленски е образец да модерно водачество за цяла Европа. Подцени също решителността на НАТО да работи, както и готовността на съветския народ да взе участие в сходни дейности. " - сподели Нейнски

Според нея знакът, който дава НАТО, е доста явен. Алиансът няма да допусне да бъде застрашена сигурността на нито една страна-членка. Това е защитителен съюз и спомагателното разполагане на войски има за цел да не допусне разрастването на спора, сподели още Нейнски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР