Тя добави, че съдебната реформа на практика вече е приключила

...
Тя добави, че съдебната реформа на практика вече е приключила
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Още на вторите разговори за кабинет усетихме каква е истинската цел на Борисов

Тя добави, че правосъдната промяна на процедура към този момент е завършила със свалянето на Гешев и назначението на Борислав Сарафов, като задачата е била да се избави имунитета на Борисов.

 

„ Именно поради това бе основана тази коалиция, която ние назоваваме коалиция на имунитетите – поради боязън от наказателно гонене. Направиха цялата страна заложинк на Борисов и на лакомията за държавни постове.

 

Тази коалиция няма законодателна или управническа стратегия, не е признат нито един закон за ПВУ “, означи още Нинова.

 

По думите ѝ ПП-ДБ са в такава обстановка, че нито могат да продължат да ръководят, нито могат да се самосвалят, даже да подадат оставки, тъй като ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " ще гласоподават " срещу ".

 

Затова от Българска социалистическа партия прекратихме диалозите с ГЕРБ. Тогава още на втория диалог го усетихме Борисов какво желае да направи – Българска социалистическа партия да бъдем смокинов лист и аварийна гума на тротинетката. Не искахме да бъдем заслон, тъй като вижте какво се случва с България.

 

Ние щяхме да стоим като пионки, а те с плаващи болшинства щяха да взимат напълно други решения, добави водачът на социалистите.

 

На въпрос дали Българска социалистическа партия ще поддържа направения от Асен Василев проектобюджет, Нинова изрично отхвърли такава опция, отбелязвайки, че „ този бюджет е противообществен “.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР