Тя демонстрира бяла Коледа. Марая Кери излезе в изцяло бял

...
Тя демонстрира бяла Коледа. Марая Кери излезе в изцяло бял
Коментари Харесай

Марая Кери е нажежена до бяло в пухено палто Prada за 2500 долара в Аспен на фона на слуховете за раздялата на Браян Танака

Тя показва бяла Коледа.

Марая Кери излезе в напълно бял отбор, до момента в който се наслаждаваше дневно на дизайнерско извършване на покупки в Аспен, Колорадо във вторник, като соловото пътешестване на звездата идва след слуховете, че е скъсала с дългогодишния си другар Брайън Танака.

Певицата на „ Всичко, което желая за Коледа си ти “, 54-годишна, носеше изрязано бяло пухено яке Prada ($2500) върху бяло потниче и къса разкроена пола, като топляше краката си с транспарантен бял чорапогащник и чифт Giuseppe Ботуши Zanotti ($1795) с солидни токчета и тапицерия.

Тя раздруса снежната визия, до момента в който посещаваше магазини като Louis Vuitton, Ralph Lauren и Gucci, допълвайки се с солидна диамантена огърлица и чифт големи бели сенки, които в един миг размени с летци.

Певицата на “Fantasy ” носеше дълги екстеншъни в косата си, прибрана на висока опашка.

Въпреки че гаджето на Кери, на 40 години, нормално се причислява към нея на годишната разходка до Аспен, той не беше забе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР