Тя била убедена, че е жертва на заговор, който я

...
Тя била убедена, че е жертва на заговор, който я
Коментари Харесай

50 По Рихтер В Телевизиите! Най-Голямата Звезда Изхвърча Със Скандал От Ефира На Нова Тв!

Тя била уверена, че е жертва на скрит план, който я тиква надолу в подреждането.

„ Заслужавам да съм на край “, уверено заявявала Буюклиева. Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто и не можела да проумее за какво публиката съвсем всякога я ощетява с точки. В същото време по-слабо известният Стефан Илчев е като абониран за първо място. „ Не е допустимо той да има повече почитали от мен “, разсъждавала певицата, написа „ Уикенд “.

Зад кулисите тя постоянно спорела с журито, редакторите, продуцента и даже с водещите на „ Като две капки вода “. В очите им заявявала, че вършат шашми за нейна сметка. „ Ако знаех, че ще постъпите по този начин с мен, нямаше да се съглася да вземам участие “, казвала Петя на креативния екип.

Буюклиева бил толкоз гневна на произвеждащите шоуто водещи, че и в пряк ефир не се свени да показва недоволството си от тях. Когато бе оповестено, че е взела едвам 4 точки за осъществяването си на ария на „ Кис “, естрадната ветеранка на часа отсече: „ Не е правилно! “. Думите си тя не изрече на микрофон, само че пък камерите уловиха придвижването на устните й.

Класа

Реакцията на Петя, класирана на предпоследно място във въпросната вечер, бе радикално друга от тази на Мария Илиева. Изпълнителката на „ Лунен сън “ сподели класа, щом чу, че е оценена с едвам 3 точки. Тя се усмихна и изпрати въздушни целувки към аудиторията, показвайки, че за необятно скроения актьор публиката постоянно е права.

Мария е сигурна финалистка в шоуто, само че Петя е без действителни шансове да се бори за разпределението на призовите места. Преди заключителния концерт остава единствено още един постоянен епизод и продуцентите се тормозят дали в него Буюклиева няма да направи някой всеизвестен панаир.

„ Тя не цепи басма никому. Способна е да вземе микрофона и да „ нахрани “ Маги Халваджиян, да разгласи пред цяла България, че я е измамил “, разясняват опасенията си членове на тв екипа.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР