Тя била силно изненадана от факта, че е забременяла веднага

...
Тя била силно изненадана от факта, че е забременяла веднага
Коментари Харесай

23-Годишна Майка На 5-Месечно Отиде В Благоевградската Болница С Остри Болки В Корема! Чу Какво Й Казаха И Щеше Да Припадне! Дръжте Се!

Тя била мощно сюрпризирана от обстоятелството, че е забременяла незабавно след раждането, оповестява Struma.bg. „ Пациентката заяви за щедро повръщане и тежест в корема, в началото подозренията бяха за остра хранителна интоксикация, след лекарския обзор и при ехографското проучване се откри, че няма здравословен проблем или натравяне, причина за общото неразположение е бременност ”, сподели дежурният доктор в незабавно поделение доктор Орцева, която специализира гинекология.

„ По време на прегледа дамата беше объркана и не допускаше, че е заченала, не можеше тъкмо да заяви по кое време е бил последният й менструален цикъл. Смятала, че незабавно след раждането не може да забременее, и остана мощно сюрпризирана, отхвърляше да одобри обстоятелството ”, разясни доктор Орцева и добави: „ Този случай несъмнено ще го запомня в лекарската ми процедура, персонално оповестих хубавата вест на бащата, който чакаше извън.

В съответния случай пациентката 5 месеца след раждането не е посещавала гинеколог. След раждане на бебе доста дами се чудят по кое време техният менструален цикъл и изобилие ще се върнат още веднъж. Шансовете майката да има овулация през първите 6 седмици е ниска.

Редно е майките да знаят, че към 3 месеца след раждането има действителна опция да заченат, и в случай че не желаят, би трябвало да се съветват със своя доктор за контрацептивни средства. Забременяване незабавно след раждането не се предлага. Всяка жена би трябвало да знае по кое време е подготвена още веднъж да забременее и надлежно през това време тя да вземе защитни ограничения, с цел да се избегне бременност след раждането ”. Лекарите поучават майките да изчакат 6 седмици след раждането на бебето и тогава да стартират още веднъж да водят сексуален живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР