Тя била семейна и с две деца. Във фаталната вечер

...
Тя била семейна и с две деца. Във фаталната вечер
Коментари Харесай

Това, Което Разкриха Сега За Смъртта На Кобака И Гаджето Му Преобръща Всичко! Двамата Са Били Голи И Са

Тя била фамилна и с две деца. Във съдбовната вечер споделила на околните си, че отива на празненство. С Кобака очевидно се срещнали в някоя дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент. Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Кобаков имал 4 700 лв. в себе си, само че очевидно е предпочел да се похвали с дълго мечтаното жилище в Пловдив.

Той е от огромна фамилия от Пазарджик, където имал също апартамент. За да си купи този в Пловдив, продал жилището си в прилежащия град. Имал жилище и в Слънчев бряг, където бил цялата зима. Тъй като апартаментът му в Пловдив още не бил обзаведен и оправен, с Валентина отишли в гаража.

Станало им студено и запалили мотора, което довело до гибелта им. Когато околните им почнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те към този момент били мъртви, са безапелационни проверяващите. Костадин и Валентина са издъхнали по едно и също време и в гибелта им няма данни за принуждение, смятат от полицията в Пловдив.

Случилото се е злощастие и случай, само че не и двойно ликвидиране.

Според криминалисти гледката в гаража в действителност е била потресаваща. Костадин бил открит напълно гол, а Валентина не била облечена от кръста надолу. Тя носела ботуши с високи токчета, които били от модела над коляното, вид „ чизми ”. Заради газовете от ауспуха на леката кола любовниците най-вероятно са заспали и са умряли в съня си без да се мъчат, изясняват опитни криминалисти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР