Тя била много обичана от собственика си и когато той

...
Тя била много обичана от собственика си и когато той
Коментари Харесай

8-годишно куче в САЩ получи наследство от 5 млн. долара

Тя била доста обичана от притежателя си и когато той умрял, последната му воля я направи доста богато куче.
Обикновено 8-годишната Лулу играела ролята на надзирател пред дома си в Нашвил, само че тя към този момент може да си разреши да наеме лична защита, майтапят се съседите.
 Как кучетата усещат болката ни? Как кучетата усещат болката ни?
Кучетата са надарени със способността да съчувстват, повече от всяко друго живо създание, в това число и от хората. Това демонстрират някои...
„ Да, “, споделя Марта Бъртън, която в този момент се грижи за Лулу. Двете са дружно от години, тъй като 88-годишната жена гледала Лулу дружно със своя другар и притежател на кучето Бил Дорис.
Той доста пътувал и желал за кучето му да се грижат добре, когато го няма, по тази причина оставял Лулу на грижите на Бъртън.
В края на предходната година 84-годишният Дорис, неженен и доста сполучлив предприемач, Но в наследството си оставя на Лулу 5 милиона $. Те би трябвало да влязат във фонд, чийто настойник е Бъртън, която от своя страна ще се грижи за Лулу.
" О, да. ", споделя попечителката Бъртън.
 Домашните любимци покачват настроението и лекуват Домашните любимци покачват настроението и лекуват
Домашните любимци носят редица изгоди за здравето на своите притежатели. Ето по какъв начин грижата за животно може да помогне за облекчение на де...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР