Тя беше намерена от полицаи, скрита в шкаф в дома

...
Тя беше намерена от полицаи, скрита в шкаф в дома
Коментари Харесай

Крейг Нелсън Рос-младши: Полицията разследва „възможните връзки на заподозрения за отвличане на Шарлот Сена с неразкрити убийства“

Тя беше открита от служители на реда, скрита в долап в дома му, кемпер в къщата на майка му, губернатор на щата Ню Йорк Kathy Hochul сподели на конференция.

Тя е изчезнала, откакто е карала колелото си в събота вечерта в щатския парк Moreau Lake, на към 35 благи (60 км) северно от Олбани.

Изображение: Шарлот Сена е открита безвредна и здрава

Когато тя не се върна 15 минути по-късно, те започнаха да я търсят.

46-годишният Рос беше разпознат посредством пръстов отпечатък върху записка за откуп, която беше доставена на фамилията, до момента в който домът е бил следен от полицията.

Полицаите свързаха бележката с данни, събрани от случай с шофиране в нетрезво положение през 1999 година

Шарлот Сена: Полицията разгласява фотография на обвинен, откакто е открит липсващ деветгодишен

Сега полицията проверява всички вероятни връзки на Рос с отвличането и убийството на 18-годишната Дженифър Хамънд през 2003 година и Кристина Уайт, 19, която изчезна две години по-късно, сподели следователят на шерифа на окръг Саратога Матю Робинсън, съгласно американското издание Times Union.

Останките на дамите са открити на няколко благи една от друга в изолираната държавна гора Lake Desolation, към 10 благи северно от мястото, където двете млади дами са били видени за финален път в Милтън.

Г-н Робинсън, водещ следовател на техните неразкрити убийства, сподели: „ Към този миг нямаме информация, която да демонстрира, че той [Рос] е бил или не е бил забъркан. "

Изображение: Следователи в дома, където е открита Шарлот Сена. Снимка: AP

Прочетете повече от Sky News:
Мъжът е упрекнат в скрит план за убийството на ефирен водещ

Детективите ще ревизират, сподели той, „ всяка връзка, която има с който и да било главен случай в региона “, наричайки го „ нещо, върху което интензивно работим “ и „ общоприета стъпка за следствие “.

Повече от 400 души от екипа за търсене и избавяне и полицията се причислиха към издирването на Шарлот в региона с размери 46 благи.

Кучета, дронове, лодки и шест подводни избавителни екипа също бяха ситуирани, сподели Хочул.

Шарлот беше прегледана в болница и изглеждаше физически невредима.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР