Тя беше категорична, че ако ПП си позволят да излъжат

...
Тя беше категорична, че ако ПП си позволят да излъжат
Коментари Харесай

Мария Капон: Служебният кабинет да не отваря пространство за ГЕРБ и ДПС

Тя беше безапелационна, че " в случай че Политическа партия си разрешат да излъжат жителите и да създадат коалиция с ГЕРБ след изборите, това ще е неистина, която сме виждали към този момент през 2005 година ", когато Национална движение „Симеон Втори" влезе в коалиция с Българска социалистическа партия.

Капон разяснява митингите #ГАZwithme, като посочи, че не става дума за протестна сила, а за позиция на гражданското общество, което желае да покаже, че няма да се съгласи с пропутнско ръководство на България:

" Нека сме наясно, че имаме контракт с търговеца " Газпромекспорт ", а не с " Газпром ". Нека да вършим разлика сред търговци и медиатори - това, че има обвинявания, че газ се взема от медиатори, това са търговци, които имат в соя микс газ от доста места, давам образец с Гърция. Да кажем за какво " Булгаргаз " е в неприятно положение - поради " Топлофикация " -София. Столичната община, която е на ГЕРБ, не откриха метод да оздравят " Топлофикация " и да платят задълженията ѝ към " Булгаргаз ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР