Тя бе диагностицирана с ковид преди седмица Гала отказа да

...
Тя бе диагностицирана с ковид преди седмица Гала отказа да
Коментари Харесай

Защо Гала отказва да пие антибиотици

Тя бе диагностицирана с коронавирус преди седмица

Гала отхвърли да приема антибиотик, постановен от лекаря й, откакто бе диагностицирана с коронавирус предходната седмица и остава твърдо единствено на витамини.

„ Доста витамини – А, D, цинк, кверцетин, селен, мелатонин, който хората нормално свързват със съня, само че има добър резултат в този случай. Има и един кортикостероид и антибиотик, които аз не пия, и общо взето се тъпча единствено с витамините. Признавам си, че е малко без да пита, и към мен всички ми се карат.

Но на фона на всичко, което изчетох и през което другите хора са минали и минават с Коронавирус, аз се повеждам относително леко минаваща през вируса. Затова не виждам за какво да пия антибиотик, който не въздейства на вирусите. Антибиотиците са за бактериални инфекции ”, изясни тя в изявление за „ 24 часа ”.

Днес в предаването, което тя води от вкъщи си, водещата изясни, че има усет и подушване за разлика от множеството боледуващи. Иначе русокоската се оплаква от мощно главоболие, което мъчно се повлиява от лекарства, мускулни болки и малко по-висока температура. Не се опасява за себе си, а за старата си майка. Стефан, който продължава да спи в едно легло с нея е добре. Той пък сподели по какъв начин готвачката на „ На кафе “ ги глези с доставки на храна.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР