Twitter обяви две големи предстоящи нови функции: възможността потребителите да

...
Twitter обяви две големи предстоящи нови функции: възможността потребителите да
Коментари Харесай

Twitter пуска платени функции |

Twitter разгласи две огромни идни нови функционалности: опцията потребителите да таксуват своите почитатели за достъп до в допълнение наличие и опцията да основават и да се причисляват към групи, основани на характерни ползи. Това са две от най-съществените промени в Twitter напоследък и те се вписват компактно в модели, които са известни и сполучливи в други обществени платформи.

Функцията за възнаграждение, наречена Super Follows, ще разреши на потребителите на Twitter да таксуват почитателите си, с цел да им дават достъп до в допълнение наличие. Това може да са бонус туитове, достъп до група от общността, абонамент за бюлетин или значка, показваща тяхната поддръжка. В макетна екранна фотография Twitter сподели образец, при който потребителят е таксуван $4,99 на месец, с цел да получи поредност от преимущества. Twitter вижда това като метод да разреши на основателите на наличие да получават непосредствено възнаграждение от своите почитатели.

Инструментите за непосредствено заплащане стават все по-важни за основателите, изключително през последните години. Patreon беше е сполучлив и други платформи, в това число Фейсбук, YouTube и даже GitHub, стартираха функционалности за непосредствено заплащане към основателите. Twitter загатва за функционалности за абонаменти, които биха предложили на компанията нов източник на доходи, въпреки че към момента не е обявено каква ще бъде тази такса.

Twitter също разгласи нова функционалност, наречена „ Общности “, която наподобява сходна на групите във Фейсбук. Хората могат да основават и да се причисляват към групи към характерни ползи, което им разрешава да виждат повече туитове, фокусирани върху тези тематики. Групите реализираха голям триумф за Фейсбук (и голям проблем с модерирането) и те биха могли да бъдат изключително потребен инструмент в Twitter, защото отвореният темперамент на платформата може да затрудни новите консуматори.

Все още не е известно по кое време биха стартирали тези функционалности. Twitter ги разгласи като „ какво следва “ за платформата по време на презентация за анализатори и вложители.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР