Twitter Blue, платената версия на социалната мрежа, активира нови предимства

...
Twitter Blue, платената версия на социалната мрежа, активира нови предимства
Коментари Харесай

Платеният Twitter Blue - по-привлекателен?

Twitter Blue, платената версия на обществената мрежа, задейства нови преимущества за клиентите, в това число „ предпочитано класиране в диалозите “ и качване на видеоклипове с дължина до 60 минути, заяви TechCrunch.

И двете функционалности бяха обещани от Илон Мъск преди месец. За това наслаждение клиентите заплащат по 8 $ месечно.

Това значи, че отговорите на хора с заплатен акаунт ще се виждат преди тези на хората без. Това разрешава на консуматори с малко почитатели да " блеснат " в обществената мрежа и бързо да получат доста.

Според поддръжката на обществената мрежа, това ще помогне и да се виждат по-малко измами, спам и ботове. Не е ясно обаче какво стопира тях да си заплащат.

Ще са разрешени клипове до 60 минути или 2 гигабайта с резолюция до 1080p, или FullHD Качество, само че единствено в десктоп версията. През смарт телефон ограничаването ще продължава да е 10 минути.

Twitter също по този начин отбелязва, че може да „ промени или приспособява вашето автентично видео за разпространяване, синдикиране, издание или лъчение от нас и нашите сътрудници “ или да промени битрейта/резолюцията според от скоростта на интернет на фена.

Мъск дава обещание и да заплаща на основателите на наличие, даже по-добре от YouTube - само че не е ясно дали това ще стане с реклами или по различен метод.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР