Twitch streamer Holle Knoll каза, че нейният насилствен бивш имал

...
Twitch streamer Holle Knoll каза, че нейният насилствен бивш имал
Коментари Харесай

Twitch streamer Holle Knoll описва нападението с пушка на насилствения бивш: „Той просто изглеждаше толкова зъл“

Twitch streamer Holle Knoll сподели, че нейният принудителен някогашен имал „ зло “ в очите, когато се появил в жилището на новия й другар с пушка и откри огън по тях – уцели я в крайници, преди да рани двама реагиращи служители на реда и да отнеме живота си в жестока престрелка.

„ Погледът в очите му, когато го видях на вратата, изглеждаше толкоз злобен “, сподели Нол, 29-годишна, през сълзи пред The ​​Post, единствено два дни след ужасяващия случай в жилището на нейния другар Хънтър Авалоун в Западна Вирджиния в петък.

Тяхното тестване стана вирусно, откакто Avallone, известен YouTuber с над половин милион клиенти, разгласява фрагменти от вътрешността на жилището, показващи по какъв начин Knoll се бори да спре потока на кръв от крайници си, до момента в който 29-годишният Конрад Карикър сякаш ги удря врата и размениха гръмотевична пукотевица с полицейското ръководство на Мартинсбърг.

Нол, по-известна онлайн като Холе Пено, беше пътувала из страната от Вашингтон дни преди този момент, с цел да остане при Авалоун, откакто най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР