Твърдо вярваме, че той е новото лице на управление на

...
Твърдо вярваме, че той е новото лице на управление на
Коментари Харесай

ВМРО издига Георги Цанков за кандидат-кмет на община Родопи

Твърдо имаме вяра, че той е новото лице на ръководство на община Родопи, което ще наложи нов модел, отворен към жителите, съобщи при представянето на кандидатурата депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Това оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

С този претендент можем да спечелим изборите. Не играем единствено за спорта в Родопи, добави Сиди и съобщи, че за двата мандата на настоящия кмет на селската община не може да се каже нищо положително, само че и нищо неприятно, защото ръководството му е било безлично.

Родопи е доста сложна община с 21 обитаеми места. Има тежки проблеми с инфраструктурата и административното обслужване на жителите. С издигането на Цанков Вътрешна македонска революционна организация си слага за цел да има собствен кмет, съобщи регионалният водач на воеводите Стефан Послийски.

Кандидатът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на община Родопи Георги Цанков дефинира своите цели в следния ред.

Първо, на дневен ред още веднъж е връщането на земите на притежателите в общината – развой, който не е завършен от предходните кметове.

Второ, да стимулира жителите с адресна регистрация в Пловдив да трансформират своята регистрация в община Родопи, с цел да си заплащат налозите там. С това те ще подтикват развиването на общината, в която действително живеят.

Следващата цел на Цанков е да уреди превоза с Пловдив, с цел да могат жителите на общината с цената на един билет да стигат и да се връщат от регионалния град.

Четвъртият приоритет на претендента за кмет е проверката на общинската администрация, където щатът е раздут, а експерти съгласно него липсват.

Като проблем бе посочено и неналичието на ВиК инфраструктура. В някои от селата има съществени проблеми с неналичието на вода след 17 часа.

Георги Цанков съобщи, че е отворен за поддръжката и от други политически сили без Движение за права и свободи. Той изрази увереността си за триумф и продобиване на тези избори. Особено когато зад теб стои политическа мощ с история и обичаи като Вътрешна македонска революционна организация, съобщи Цанков.

Георги Цанков е на 46 години, фамилен, с две деца. Има няколко висши образования, измежду които компютърна техника и данъчен надзор. Два пъти е оглавявал Общинския съвет на община Родопи. Бил е водач на гражданското обединяване ФОРОР, от чието име се е явявал и два пъти на кметски избори.

До момента в област Пловдив е ясно, че Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще вземат участие дружно на локалните избори в гр. Пловдив, като издигнаха Славчо Атанасов за претендент за кмет. В Сопот Вътрешна македонска революционна организация номинира някогашния градоначалник Веселин Личев, а в Карлово – ген. Димитър Шивиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР